Vse za petje na enem mestu

Delavnice

Vsako leto povabimo kar nekaj predavateljev, domačih in tujih, ki svoja znanja delijo z nami. Poleg delavnic organiziramo tudi dogodke, na katerih imajo pevci možnost pridobivati izkušnje na odru.

Prihajajoči dogodki

Delavnica Nega glasu

Delavnica Nega glasu

Redna ponudba

Petje med poletjem

Petje med poletjem

Poletje je lahko super čas za petje. 

Se želiš naučiti improvizirati, razvijati svoj stil petja, usvojiti zdravo pevsko tehnike, se zabavati, sproščati in odkrivati svoj glas? 

Od konca junija do začetka septembra smo za vas pripravili ugodnejše pakete individualnih pevskih vaj. #joinus

Delavnica blues, soul in jazz petja

Delavnica blues, soul in jazz petja

Med glasbeniki popularnih zvrsti glasbe velja rek: ''Če znaš igrati blues, znaš igrati vse.'' Pridružite se nam na tri urni delavnici, kjer vam bo magistrica jazz petja Kristina Oberžan na enostaven način predstavila osnove blues, soul in jazz glasbe. 

Delavnica za pevski zbor

Delavnica za pevski zbor

Želite, da pevci v vašem zboru na enostaven in zabaven način spoznajo osnove delovanja pevskega inštrumenta in se naučijo vaj, ki so učinkovite za razvoj njihovega glasu in ohranjanje glasovnega zdravja? Glede na vaše želje, nudimo delavnice različnih dolžin v naših prostorih ali pa se pripeljemo k vam. 

Delavnica Moj glas - moj jaz

Delavnica Moj glas - moj jaz

Kako brez zavor izražati in razvijati svoj glas, ga negovati in ohranjati zdravega? Katarina Habe, profesorica glasbene psihologije, in Nataša Nahtigal, zdravnica in učiteljica petja, sta skupaj združili psihologijo in medicino ter pripravili delavnico, ki je namenjena tako učencem kot učiteljem slovenskih šol.