Vse za petje na enem mestu

Delavnica blues, soul in jazz petja

Delavnica blues, soul in jazz petja

Jazz, soul in blues glasba so osnove skoraj vseh popularnih stilov petja. Z njihovim razumevanjem veliko lažje sodelujemo z drugimi glasbeniki, improviziramo, eksperimentiramo in navsezadnje ustvarjamo svojo glasbo. Lahko bi rekli, da postanemo bolj glasbeno razgledani. 

Prav zato nekajkrat na leto organiziramo delavnico, ki nas popelje na sprehod čez osnove blues, soul in jazz glasbe.

Cilj delavnice

Cilj delavnice je osnovno spoznavanje jazz stilov in njihovih značilnosti:

  • blues, swing, bossa nova, samba, funk, soul 
  • od kod izhaja vsak od teh stilov in kaj je značilno zanj
  • teoretične in ritmične osnove posameznih zvrsti
  • glavni in najbolj znani izvajalci posameznega stila
  • kaj je ’scat’ in kako začeti z vokalno jazz improvizacijo

Komu je namenjena delavnica

Namenjena je vsem, ki si želite izvedeti osnove blues, soul in jazz glasbe ali pa vas zanima morebitno nadaljno izobraževanje na našem 10-tedenskem tečaju ali celoletni šoli soul, blues in jazz petja.

Predavatelj

Kristina Oberžan je magistrica jazz petja, pevka, učiteljica petja, avtorica glasbe ter Life Coach. Med leti 2007 -2011 je bila prof. jazz in pop petja na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani. Danes poučevanje petja uspešno prepleta z znanjem iz nevrolingvističnega programiranja, za poučevanje katerega je prejela licenco in postala Life Coach. 

TERMIN, CENA IN PRIJAVA

Prvi termin: 23. februar 2019 od 9:30-13:30
Cena: 40 EUR
Lokacija: Akademija za glas, Slamnikarska 4, 1230 Domžale

Za kakršnakoli vprašanja ali rezervacijo mesta na delavnici nam pišite email na info@akademijazaglas.si ali pokličite 041 240 210.

Utrip iz pretekle delavnice

Ne prezrite

Delavnica Nega glasu

Delavnica Nega glasu

O nas

Naše poslanstvo je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument ter, da se s pravo vajo prav vsak lahko nauči obvladovati svoj glas in peti. Še bolj pomembno pa je, da se svoj glas naučimo imeti radi.

Vsako vajo se trudimo prilagoditi posamezniku. Redno se izobražujemo o vseh novostih na področju poučevanja glasu in petja ter skrbimo, da so naši pristopi vedno sveži podkrepljeni, tako s teorijo kot prakso.