Vse za petje na enem mestu

Delavnica: Nega glasu

Delavnica: Nega glasu
Delavnica je presegla vsa moja pričakovanja. Dobil sem odgovore vprašanja s katerimi se soočam pri svojem glasu. Kaj me ovira, zakaj me ovira in kako to odpravim. Top! Daniel

Glas se učimo uporabljati od rojstva dalje in ponavadi ga kar dobro obvladujemo za svoje izražanje. Če pa ga uporabljamo za poklic (učitelji, pevci, govorniki, zaposleni v klicnih centrih), včasih potrebujemo malo več znanja o njem ter raziskovanja. Naučiti se moramo, kako ga ohranjati zdravega ter pravilno ukrepati v primeru glasovne utrujenosti in hripavosti. 

Teme delavnice

  • Inštrument za govor in petje je naše telo
  • Spoznavanje delovanja naših glasilk 
  • Vaje za učenje obvladovanja glasilk
  • Vaje za optimalno dihanje
  • Vaje za optimalno izgovorjavo
  • Ja in ne za glas
  • Glavne težave učiteljev, pevcev in govornikov 
  • Zdravljenje hripavosti
  • Kako ohranjati zdrav glas

KOMU JE NAMENJENA DELAVNICA

Delavnica je namenjena vsem, ki si želite spoznati osnove delovanja našega glasu ter vsem, ki uporabljate vaš glas za poklic (učitelji, pevci, govorniki). 

PREDAVATELJ

Nataša Nahtigal je po izobrazbi zdravnica, ki je svoje življenje posvetila raziskovanju glasu. Od 2003 se intenzivno usposablja in izobražuje na področju poučevanju glasu in petja. Delavnico Nega glasu pripravlja z namenom, da lahko čim večim ljudem predstavi delovanje našega glasu in jim pokaže enostavne vaje, s katerimi lahko vsakodnevno krepimo svoje glasilke.  

TERMINI, CENA in PRIJAVA

Termini: 

8. junij 2019 od 9:30-12:00 

Prijave potekajo do zapolnitve mest. Za rezervacijo mesta na delavnici pišite email na info@akademijazaglas.si ali pokličite 041 240 210

Cena: 35 EUR
Lokacija: Akademija za glas, Slamnikarska 4, 1230 Domžale

Delavnica je bila super! Se že kažejo pozitivni učinki ob upoštevanju informacij. Res, mislim, da je bila to daleč najboljša stvar, ki sem se je udeležila glede petja, glasu, nege glasu. Nasploh pa je fino, ker je bilo veliko praktičnih vaj. Super! Valerija

NEKAJ VTISOV IZ PREJŠNJIH DELAVNIC

MOJA KRATKA PREDSTAVITEV

Ne prezrite

O nas

Naše poslanstvo je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument ter, da se s pravo vajo prav vsak lahko nauči obvladovati svoj glas in peti. Še bolj pomembno pa je, da se svoj glas naučimo imeti radi.

Vsako vajo se trudimo prilagoditi posamezniku. Redno se izobražujemo o vseh novostih na področju poučevanja glasu in petja ter skrbimo, da so naši pristopi vedno sveži podkrepljeni, tako s teorijo kot prakso.