Vse za petje na enem mestu

Vzgoja motivacije in samodiscipline

Vzgoja motivacije in samodiscipline

Kako si postaviti svoje cilje ter uspešno organizrati urnik, da jih osvojimo? Kako vzgajati samodisciplino in samomotivacijo, da ne odnehamo sredi poti? 

Matej Tušak, psiholog, ki se že 27 let ukvarja s psihično pripravo športnikov, glasbenikov, medijskih osebnosti, politikov in drugih, ki potrebujejo mirnost in visoko stopnjo samokontrole, je pravi za odgovore na tovrstna vprašanja.

Teme delavnice: 

  • Dejavniki uspeha
  • Kako si zastaviti svoje cilje? 
  • Kako si organizirati reden trening za osvojitev svojih ciljev?
  • Kako vzgajati samodisciplino, da ne odnehamo na sredi poti?
  • Kako vzgajati samomotivacijo, da nam trening ostane zanimiv?
  • Osebnostna rast in čustvena inteligenca
  • Skupina in teamsko delo
  • Vodenje in vodstvene spretnosti
  • Reagiranje v stresu in prednastopna stanja

Predavatelj

Prof.dr. Matej Tušak je psiholog, ki se že 27 let ukvarja s psihično pripravo športnikov, glasbenikov, medijskih osebnosti, politikov  in drugih, ki potrebujejo mirnost in visoko stopnjo samokontrole v stresnih trenutkih nastopa. Je profesor psihologije na Fakulteti za šport, predava pri nas in v tujini, še posebno pa je v zadnjem času aktiven kot svetovalec in terapevt pri težavah, povezanih s  stresom in dvigom delovne, športne in kake druge učinkovitosti. Teoretično in praktično znanje širi skozi preko 400 znanstvenih in strokovnih publikacij s področja športa in psihologije.

Povezava: http://www.matejtusak.si/

Kdaj in kje?

Sobota, 07. oktober 2017  /  9:30-12:00

Pevski studio Nataša Nahtigal, Slamnikarska 4, 1230 Domžale

Cena in prijava

Cena delavnice je 50 eur. 

Delavnica spada v sklop akcije MINI PAKET DELAVNIC, kjer ob nakupu treh letnih studijskih delavnic z gosti prejmete 5% popusta, in MAXI PAKET DELAVNIC, kjer ob nakupu vseh petih letnih studijskih delavnic z gosti, prejmete 20% popust, kar pomeni eno delavnico gratis.

Za več vprašanj ali prijavo na delavnico nam pišite email na info@natasanahtigal.com ali pokličite 041 240 210. 

Je disciplina prirojena?

O nas

Naše poslanstvo je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument ter, da se s pravo vajo prav vsak lahko nauči obvladovati svoj glas in peti. Še bolj pomembno pa je, da se svoj glas naučimo imeti radi.

Vsako vajo se trudimo prilagoditi posamezniku. Redno se izobražujemo o vseh novostih na področju poučevanja glasu in petja ter skrbimo, da so naši pristopi vedno sveži podkrepljeni, tako s teorijo kot prakso.