Vse za petje na enem mestu

Podarimo uvodno pevsko vajo

Podarimo uvodno pevsko vajo
Akademija za glas v septembru vsem novim učencem podarja brezplačno uvodno pevsko vajo. Uvodno vajo prilagodimo vašim željam. 

Uvodna vaja traja 30 minut s katerimkoli mentorjem v naši akademiji. 

V Domžalah & v Murski Soboti & preko Skypa

Na uvodni vaji boste lahko: 

  • prejeli kratko upevanje za krepitev vašega glasu. Med upevanjem vam bo mentor podal nasvete, kako vsakodnevno trenirati svoj glas.  
  • peli pesem, med katero vam bo mentor podal kakšen napotek, kako zapeti bolj polne visoke tone, kako uporabljati dihanje med petjem sebi v prid, kako med petjem ostati bolj sproščen ali kako uporabljati različne pevske okraske in izraze 
  • peli na mikrofon in usvajali mikrofonsko tehniko
  • z mentorjem se boste lahko pogovorili o vaših željah in ciljih ter z njim, v primeru, da si boste želeli nadeljevati z vajami pri nas, postavili svoj plan.
Vajo vam bomo tudi posneli in vam posnetek poslali na vaš email, tako da boste z njim lahko doma vadili in napredovali. 

Prijava na uvodno vajo 

Če se želite naročiti na brezplačno uvodno vajo, nam pišite email na info@akademijazaglas.si. Akcija traja samo do konca septembra. Veselimo se srečanja z vami. 

Da si boste lažje izbrali željenega mentorja:

Akademija za glas v Domžalah: Več o naših mentorjih 
Akademija za glas v Murski Soboti: Julija Fajhtinger 

Čudovito obarvane ure, prepletene z glasbo vse tja do psihologije, razumevanje samega sebe, delanja na sebi. To so tiste pikice na i. Se veselim nadaljnih ur petja. Ženet Vidovič

O nas

Naše poslanstvo je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument ter, da se s pravo vajo prav vsak lahko nauči obvladovati svoj glas in peti. Še bolj pomembno pa je, da se svoj glas naučimo imeti radi.

Vsako vajo se trudimo prilagoditi posamezniku. Redno se izobražujemo o vseh novostih na področju poučevanja glasu in petja ter skrbimo, da so naši pristopi vedno sveži podkrepljeni, tako s teorijo kot prakso.