Vse za petje na enem mestu

Joshua Alamu

Počaščeni smo, da Joshua Alamu, eden glavnih učiteljev petja v Londonu, želi biti del naše ekipe. 

Joshua Alamu vsaj enkrat letno pride v Slovenijo in poučuje delavnice za učence in naše učitelje ter individualne vaje. Z številnimi učenci sodeluje tudi preko leta preko Skypa ali poletnih delavnic, ki jih organizira na Malti in v Londonu. 

Joshua je velik del mladosti preživel v cerkvi, kjer ga je spremljala gospel glasba. Pri 19 letih je dobil priložnost za poučevanje petja in takrat se je zaljubil v delo z ljudmi in odkrivanje različnih glasov ter posebnosti vsakega posameznika. 

Kasneje se je za poučevanje petja izobraževal pod organizacijo Speech level singing, nato pa je postal član organizacije Vocology in practice, ki povezuje pevske učitelje z zdravniki. 

Ozadje petja gospel pesmi, ogromno znanstvenega znanja o glasu, skupaj z mnogoletnimi izgušnjami, so ga pripeljali do naziva 'eden glavnih učiteljev petja' v Londonu. Med njegovimi učenci tako najdemo Joss Stone, Westlife, Little mix, Louisa Johnson, JP Cooper, Fleur East, Raye in številne drugi. Kot učitelj je sodeloval tudi na popularnih TV oddajah: The voice in Pop Idol, Just The Two of Us (BBC), Musicool (Channel 4′s), Dance-X (BBC 1). 

Kratek intevju z Joshuo: Govori se...

Več o Joshui: http://joshuaalamu.com

Joshua Alamu