Vse za petje na enem mestu

Tilen Sapač

Tilen pravi: Studijsko snemanje je za glasbenika izjemno pomembno, saj se med procesom snemanja posameznik nauči poslušanja glasbe kot celote, posledično pa začne razvijati ritem, dinamiko, stil petja oz. igranja.

Kitarist, vokalist, studijski glasbenik, mixing inženir, glasbeni producent, tonski mojster, učitelj kitare in mentor številnim glasbenim izvajalcem

Že več kot petnajst let deluje kot studijski glasbenik, doma in v tujini. 

Sodeloval je v različnih rock, metal, pop/rock, blues skupinah, v dveh cover bandih, Voice of the soul - Tribute to Death & Pantera in To=To, trenutno pa je aktiven v heavy metal bandu iz Nemčije “Division of madness”, kjer deluje kot kitarist, vokalist in producent.  

Leta 2015 je kot gostujoči vokalist sodeloval pri mednarodni rock/blues skupini “The Electric Swamp”, ki sestoji iz glasbenikov iz 10 različnih držav po svetu. (http://theelectricswamp.com/)

Leta 2016 je kot studijski glasbenik začel sodelovati v rockovski zasedbi “Now Playing”, ki  jo sestavlja večina glasbenikov iz ZDA (Florida, New Jersey). Pri projektu so sodelovali tudi kitarist Pat Travers, Terry Brown ( britanski producent, ki je sodeloval s kanadsko skupino Rush, FM, The Who,...), Adam Ayam (mastering inženir, ki sodeluje z različnimi svetovnimi glasbeniki, kot so Paul Mc Cartney, Katy Perry, Lana Del Rey, Taylor Swift, Queen, Madonna, Foo Fighters, Kelly Clarkson…). (https://nowplaying.rocks/

Ogromno časa preživi v svojem studiu, kjer piše in snema glasbo ter pomaga mladim glasbenikom in jih skozi snemanje usmerja, da v sebi najdejo tisto najboljše. 
Ure studijskega snemanja so na voljo vsem začetnikom, kot tudi že izkušenim pevcem oz. glasbenikom. Po želji se lahko preizkusijo pri snemanju določenega komada, ki ga s svojim pevskim mentorjem vadijo, ali tudi v pisanju in snemanju svoje avtorske glasbe.
Tilen Sapač