Jasmina je svoj glas razvijala pri Barbari Tanze, Marti Zore, Romani Cafuta in več kot 8 let pri Nataši Nahtigal, prav tako se je izobraževala na delavnicah pri priznanem učitelju petja Joshui Alamu, na delavnicah Voice science works ter na delavnicah za obvladovanje treme.

Redno se izobražuje na področju delovanja možganov, epigenetike ter meditacije in vse skupaj povezuje s petjem, predvsem z odrskim nastopanjem. Je tudi inštruktorica joge obraza, ki se odlično povezuje s petjem in pomaga pri sproščanju mišic.

Glede na vse izkušnje je prepričana, da vsak lahko doseže, karkoli želi. Treba je imeti samo voljo in cilj.

Z glasbo se aktivno ukvarja že več kot 20 let, najprej kot članica ansambla Navihanke, kasneje ženske zasedbe Mjav, Ženskega kvarteta ter v narodno-zabavne skupine Chicas.

V teh letih je s skupinami izdala več kot pet zgoščenk, prepotovala svet in si pridobila ogromno odrske kilometrine. Je tudi kitaristka in bas kitaristka. Piše tudi besedila za pesmi.

Veseli bomo tvojega glasu!

Naše poslanstvo je širjenje ljubezni do glasu in grajenje pevske skupnosti, zato ne odlašajte s prvim korakom v svet petja in zabave.