Karin je svoj glas trenirala pri mnogih učiteljih (Kay Raplenovich, Nataša Nahtigal, Boštjan Korošec, Jadranka Juras, Brett Manning Studio – Benny Meza, Shelby Rollins). Leta 2019 se je udeležila priznanega programa Ultimate Artists pod vodstvom Joshue Alamuja v Londonu.

Leta 2016 je diplomirala iz študija medicine. Že kot študentka medicine se je zanimala za področje foniatrije. Raziskovala je terapevtske učinke vaj s slamico na glasilke ter vpliv psihološkega dobrobita petja na človeka.

10 let je bila članica vokalne skupine Perpetuum Jazzile, kjer jo je kot solistko moč slišati v skladbah “Slovenija, od kod lepote tvoje” in “Wave”. Leta 2013 je soustanovila vokalno skupino Bassless, ki je leta 2014 prišla v polfinale oddaje Slovenija ima talent. Njihova priredba skladbe “Stuck” je bila nominirana za nagrado CARA ter prejela drugo AVA mednarodno nagrado.

Z obema skupinama je prepotovala svet in skupno ima za sabo več kot 700 celovečernih koncertov. Kot solistka je sodelovala tudi s priznanimi slovenskimi glasbeniki, kot so Dan D in Vlado Kreslin.

Nastopila je v vlogi glavne ženske solistke (Mare) v slovenskem spevoplesu Zeleni Jurij na Miklavževem koncertu (RTV Slo 1.), Art Expo 2019, Polfinalu Miss Slovenije, na Festivalu v NUK-u, festivalu Lent … Trenutno sodeluje z več producenti tako v Sloveniji kot tudi tujini (Amerika, Anglija). Njen glas lahko slišimo tudi v filmih, kot so Goreči Škof, Preboj ter Srce se ne boji, za katerega je tudi napisala melodijo za zaključno skladbo.

Leta 2018 je izdala svoj prvi singel ”Povej naprej” pod psevdonimom KARYN, ki je bil izbran za album Pop Rock leta 2018 ter premierno izvajan na Festivalu Lakeness.

Poleg strasti do zdrave pevske tehnike čuti poslanstvo, da učencem pomaga pri čustveni povezavi s skladbami ter spodbuja pri ustvarjanju svojih glasbenih idej in kreativnosti pri izvajanju priredb. Verjame, da je glasba čudovito človekovo poslanstvo in glas odlično sredstvo, ki nam pomaga naše sporočilo posredovati okolici.

Mnenja učencev

Veseli bomo tvojega glasu!

Naše poslanstvo je širjenje ljubezni do glasu in grajenje pevske skupnosti, zato ne odlašajte s prvim korakom v svet petja in zabave.