Glasba jo spremlja že od malih nog, v notne zapise in teorijo jo je popeljalo učenje violine, s katero je bila tudi del godalnega in komornega orkestra Glasbene šole Kranj.

Neža je sprva svoj glas razvijala v glasbeni šoli Kranj, kjer  je trenirala klasično solo petje pod taktirko Janeza Hostnika in Sabire Hajdarević. Kasneje je začela obiskovati pevske vaje pri Nataši Nahtigal in Mateji Zwitter. Izobraževala se je tudi na delavnicah pri priznanem učitelju petja Joshui Alamu.

Že konec osnovne šole je začela nastopati s petjem, kasneje pa se je pridružila bendu Revolut, s katerimi je imela priložnost razblinit prvotno tremo pred nastopi na odrih in se spoznat z ustvarjanjem avtorske glasbe.

2019 je postala članica gospel skupine Soul out, s katerimi je pela tudi ob slovenskih priznanih pevcih, Maji Keuc in Neishi.

Zadnjih nekaj let veliko nastopa kot solo izvajalka na različnih dogodkih (poroke, zabave, protokolarni dogodki). Kljub temu, da se je preizkusila v rockerskih, gospel in pop vodah, pa so njena strast mjuzikli. Obožuje prepletanje petja in igre. Od leta 2020 je Neža tudi del ekipe Hitradia Center kot station voice.

Rada ima delo z ljudmi in obožuje raziskovanje razsežnosti in moči našega glasu. To strast z veseljem deli s svojimi učenci.

Veseli bomo tvojega glasu!

Naše poslanstvo je širjenje ljubezni do glasu in grajenje pevske skupnosti, zato ne odlašajte s prvim korakom v svet petja in zabave.