Vse za petje na enem mestu

Julija Fajhtinger

Julija Fajhtinger

Hvaležna sem, da imam na svoji poti čudovito vodjo, ki mi iz ure v uro da znanje in moč, da skozi glasbo iščem sebe. In najpomembnejše. Prisotna je ljubezen in predanost. Preprosto se vzljubiš takšnega kot si. In to čisto spontano! 

Manca Špik

Manca Špik

Pevske ure pri Nataši so prekrasna naložba v moje znanje in tehnika petja, s katero ne obremenjujem svojih glasilk, je neprecenljivi zaklad, s pomočjo katerega lahko brez težav opravim vse svoje naporne nastope.

Maja Založnik

Maja Založnik

Kadar grem k Nataši, me vedno zna "poštimat" in usmerit v pravo smer. Pokaže mi vaje in me spodbuja in motivira. Od nje grem vedno polna navdiha in motivacije. Zelo sem hvaležna in vesela, da grem lahko k njej na vajo ali na čvek!

Tina Marinšek

Tina Marinšek

Noben pevec ni enak drugemu in Nataša s svojimi škarjami iz ure v uro kroji vedno bolj prilegajoče se ti obleke. Jaz ji brez dvoma zaupam svoje glasike.

Žarko Pak

Žarko Pak
Za dober vokal v studiu uporabim dober mikrofon, odličen ojačevalec in Natašino telefonsko števiko.

Nina Pušlar

Nina Pušlar

Nataša mi je pomagala spoznati, kako pomembna je sproščenost in kako malo je potrebno, da s pravim načinom petja vokalist pride do željenega volumna in glasu. Spoznala sem, da se moramo pevci več posvečati svojemu glasu in ga negovati, če želimo v studiu in na koncertih iztržiti svoj maksimum.

Ženet Vidovič

Ženet Vidovič

Največji uspeh dobrega učitelja je v tem, da te inspirira. Motivira. In to pri Nataši definitivno drži. Nikoli se ne nehamo učiti. Čudovito obarvane ure, prepletene z glasbo vse tja do psihologije, razumevanje samega sebe, delanja na sebi. To so tiste pikice na i. 

Nina Pohleven

Nina Pohleven

Nataša te tehniko nauči mimo grede, brez nekih abstraktnih predstav in suhoparne teorije. Pokaže mi ogromno vaj in nasvetov, kako sprostiti zakrčene dele telesa, za ustvarjanje pa mi pusti popolnoma proste roke.

Damir Lisica

Damir Lisica

Zagotovo je učenje pri Nataši najboljša možna naložba za moje glasilke, zato jo priporočam vsakomur! Pri petju sem bolj prepričljiv, tonsko bolj točen. Povečal se mi je glasovni razpon in pridobil sem na kondiciji, saj lahko pojem dlje časa in se ne utrudim.

Robert Dragar

Robert Dragar

Z Natašo sva popeljala moj glas v novo dimenzijo, ki je prej nisem poznal. Izjemno priporočam vsem, ki bi radi popravili in izgradili svoj vokal.

Aynee

Aynee

Petje je lažje, vse je bolj odprto, sproščeno in naravno. Kot bi se odprl nov, neznan svet, kjer imaš vse možnosti, da se razcvetiš v svoji individualnosti.

Matej Grginič, producent

Matej Grginič, producent

“Vocal coachi” so v tujini stalna praksa in zelo sem vesel, da je vrhunski nivo tovrstne usluge na voljo tudi pri nas in dosegljiv vsem.

Pevski zbor Deorina

Pevski zbor Deorina

Naši glasovi so močnejši, imajo več volumna, zvok celega zbora je bolj poln. Najprijetnejši občutek je to, davem, da vsaka pevka poje zdravo.

Tomaž Štular

Tomaž Štular

Ko petje postane svoboda in užitek spoznavanja samega sebe, lahko upaš le, da se ne bi nikdar končalo. 

Christopher Neeb

Christopher Neeb

After a few lessons with Natasa I became the best singer in the world. I just have to open my mouth and sing! It´s like magic! I never had better advice than hers.

Pevski zbor Šentrupert

Pevski zbor Šentrupert

Nataša nam je pokazala, da če resnično poješ iz čistega veselja in uživaš, potem bo petje doživetje zate, prav tako pa za tvoje poslušalce.

Kristin Shey

Kristin Shey

Nataša mi je predstavila super metodo petja, ki mi pomaga obdržati glas zdrav in mehak. Dala mi je veliko večji vpogled v moje glasovne sposobnosti, ter mi pomagala, da sem pri tem še vedno obdržala svoj zven in stil.

Marko Vozelj

Marko Vozelj

Kljub dolgoletnemu prepevanju, sem odkril povsem nov svet vokalnega izražanja in ugotovil, da za učenje na področju petja ni nikoli prepozno. To je pot, na kateri odkrivam sebe v celoti, tako na vokalno-glasbenem kot na osebnostnem nivoju.