Vse za petje na enem mestu

VocalizeU digitalni pevski studio

VocalizeU Aplikacija je namenjena pevcem in nudi prvovrsten trening za glas. Računalnik, iPod ali iPad se z njim spremenijo v pravi pevski studio, ki se prilagodi vašemu glasu.

 Z VocalizeU je vsaka pevska vaja prilagojena stanju vašega glasu. Patentiran ocenjevalec glasu, vam bo pomagal prepoznati, kje vaš glas potrebuje pomoč ter vam nato predpisal upevanja, s katerim boste krepili vaš glas na pravih mestih. 

VocalizeU nudi tudi dodatna orodja: 

Snemalnik 

Z njim lahko snemate svoj glas, ga poslušate in izvažate posnete datoteke. Omogoča vam tudi uvoz inštrumentalnih podlag, na katere nato lahko pojete in se posnamete. 

Upevanja

Na voljo imate različne vrste upevanj. Lahko pustite, da studio prilagodi vadbo vašemu glasu ali pa sami izbirate lestvice, njihov razpon in hitrost.

Dnevnik

Dnevnik shranjuje vaša upevanja, vaje in  glasovne ocene. Poleg posnetkov, lahko shranjujete vaše komentarje in zapiske. Tako imate najlepši preged nad vašim napredkom.

Trening posuha in točnosti

S treningom pevci pridobivajo točnost med petjem, trenirajo sluh in se naučijo prepoznati ter peti intervale in harmonije.  

Knjižnica poučnih videov

V knjižnici najdete posnetke znanih svetovnih učiteljev petja, tako zabavnih kot tudi informativnih. 

Značke: trening, delo, vaje, upevanje

Priporočene epizode