Naše najbolj obiskane vaje. Pevske vaje namenjene samo vam. Glede na vaše pevske želje in cilje vam pomagamo ustvariti pevski trening, ki vas pripelje do njih, pa naj bo to petje za zabavo ali želja postati profesionalni pevec. Vaje so brez avdicij in za vse starosti.
PRIJAVA NA VAJE

  Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

  ČESA SE NAUČIMO NA VAJAH?

  ikone_vaje prilagojene tebi_1

  PEVSKA TEHNIKA

  Usvojimo zdravo pevsko tehniko.

  ikone_vaje prilagojene tebi_2

  STIL PETJA

  Odkrijemo svoj stil petja.

  ikone_vaje prilagojene tebi_3

  POSLUH & RITEM

  Urimo posluh, ritem in petje harmonij.

  ikone_vaje prilagojene tebi_5

  NASTOPANJE

  Pojemo na mikrofon. Učimo se nastopati.

  ikone_vaje prilagojene tebi_6

  V ŽIVO & ONLINE

  Poleg vaj v živo na voljo tudi online vaje.

  Spoznamo, kako ohranjati glasovno zdravje

  Na vajah spoznamo načine, s katerimi lahko vsakodnevno negujemo svoj glas. Z njimi sprostimo svoje telo in razbremenimo prekomerne napetosti v glasilkah. Na dolgi rok glasilke okrepimo in se privadimo na najugodnejše mišične vzorce med petjem.

  Povečamo pevski razpon in glasovno moč

  Dobro petje je usklajeno delovanje mišic v glasilkah in okoli njih. S pravimi vajami se naučimo sprostiti napetosti, ki nas ovirajo pri petju, in okrepimo mišice, ki nam pomagajo k večjemu razponu glasu in k močnejšemu ter polnejšemu petju.

  Razvijamo stabilen glas skozi celoten razpon

  Najpogosteje se pevcem glas na visokih tonih zlomi ali pa se začnejo prekomerno naprezati. Z lestvicami, ki nam pomagajo povezati glas skozi celoten razpon, se naučimo ohranjati poln, močan in stabilen glas vse od nizkih pa do visokih tonov.

  Razvijamo improvizacijo in pojemo okraske

  Si upate med petjem zapeti nekaj “po svoje”? Melodijo, ki vam pade na pamet? Z vajami za improvizacijo se naučimo zaupati svojim pevskim idejam. Z lestvicami za učenje okraskov širimo svoje znanje in pridobivamo nove ideje za stilske okraske.

  Raziskujemo različne pevske stile

  Z raziskovanjem različnih pevskih stilov širimo svoja znanja o različnih načinih petja in o neskončnih možnostih barvanja in oblikovanja glasu. S preizkušanjem samega sebe v različnih stilih ugotovimo, kateri stil najbolj ustreza naši osebnosti.

  Odkrivamo svoj pevski izraz

  “Nihče ne more biti boljši jaz kot jaz sam.” Na vajah z različnimi vajami pomagamo, da odkrivate svoj pravi glas in svoj pevski stil ter si upate brez strahu zapeti “po svoje”. Naš cilj je, da si upate biti avtentični in ustvarjalni.

  Treniramo petje na mikrofon

  Ker je občutek petja na mikrofon popolnoma drugačen od petja brez mikrofona, učence spodbujamo, da na vajah čim več pojejo na mikrofon. Da se naučijo, kako z mikrofonom upravljati in ga uporabiti sebi v prid.

  Treniramo nastopanje

  Vaje za interpretacijo, vaje za sproščanje telesa, vaje za zmanjševanje treme in še več. Najboljši trening nastopanja pa so naši redni Večeri za nastopanje, na katerih pevci, ki si želijo nastopati, nastopajo ob spremljavi inštrumentalistov.

  VSAKO VAJO POSNAMEMO IN TAKO PRAVILNO VADITE TUDI DOMA

  Najboljši glasovni napredek dosežemo, če delamo prave vaje za naš glas. Vsak izmed nas ima drugačne glasovne navade in različne napetosti, ki nas lahko ovirajo na poti do sproščenega petja. Prav zato vsako pevsko vajo posnamemo, s posnetkom vaje pa lahko svoj glas redno pravilno treniramo tudi doma in tako hitreje napredujemo.

  KAKO IZBRATI MENTORJA

  Vsi mentorji v studiu poučujemo po enaki metodi poučevanja, skupaj se izobražujemo in rastemo. Razlika med posameznimi mentorji je v letih izkušenj in v letih poučevanja petja. Poleg tega ima vsak mentor še kakšno specifično dodatno znanje. Nekateri bolj obvladajo petje harmonij, drugi improvizacijo, tretji studijsko snemanje ali petje ekstremnih glasov itd. Pevcem predlagamo, da si sprva preberejo opise mentorjev in tako sami začutijo, pri kom želijo imeti vaje. Nekateri učenci obiskujejo tudi dva mentorja hkrati ali pa mentorje menjujejo. Glede tega smo zelo odprti. Važno nam je, da učenci sledijo svojim željam in občutkom.

  Če se ne morete odločiti sami, smo vam vedno na voljo za pomoč. POVEŽIMO SE

  PRIJAVA NA VAJE

   Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.