Si želiš razvijati svoj glas, še bolj uživati v petju in ob tem usvojiti zdravo pevsko tehniko? Ali pa imaš tremo pred nastopanjem ali govorom v skupini in si želiš delati na samozavesti. Mogoče pa svoj glas že kar dobro poznaš in si želiš, da bi petje postalo tvoj poklic ter potrebuješ pomoč na tej poti.

Prijavi se na naše individualne pevske vaje. Na vajah ti bomo glede na tvoje pevske želje ustvarili pevski trening, ki ti bo pomagal na poti do tvojih ciljev.

ČESA SE NAUČIŠ NA VAJAH?

ikone_vaje prilagojene tebi_1

PEVSKA TEHNIKA

Usvojiš zdravo pevsko tehniko.

ikone_vaje prilagojene tebi_2

STIL PETJA

Odkriješ svoj stil petja.

ikone_vaje prilagojene tebi_3

POSLUH & RITEM

Uriš posluh, ritem in petje harmonij.

ikone_vaje prilagojene tebi_5

NASTOPANJE

Poješ na mikrofon. Učiš se nastopati.

ikone_vaje prilagojene tebi_6

V ŽIVO & ONLINE

Poleg vaj v živo na voljo tudi online vaje.

VSAKO VAJO TI POSNAMEMO, DA LAHKO VADIŠ TUDI DOMA

Ker ima vsak izmed nas ima drugačne glasovne navade in različne napetosti, ki nas ovirajo pri petju, je za dober napredek najbolj pomembno, da vadiš prave vaje za svoj glas. Naši mentorji so vsi izobraženi za poučevanje petja, zato bo tvoja vaja vsebovala točno takšen trening, kot ga tvoj glas potrebuje za razvoj.

Vsako pevsko vajo ti tudi posnamemo, s posnetkom pa lahko svoj glas redno pravilno treniraš tudi doma in tako še hitreje napreduješ.

ŽE POZNAŠ NAŠE MENTORJE?

Trenutno imamo na voljo osem pevskih mentorjev, ki smo jih razdelili v različne levele. Razlika med posameznimi leveli mentorjev je le v letih izkušenj in poučevanja petja, drugače pa vsi poučujemo po enaki metodi poučevanja, saj se skupaj izobražujemo in rastemo.

Poglej, kdo vse je lahko tvoj MENTOR ZA PETJE.

Kot vidiš, mentorjev nas je veliko. Če bi rad/a pomoč, pokliči na 041 240 210.

TE ZANIMA ŠE MALO BOLJ PODROBNO, KAJ VSE ODNESEŠ NA VAJAH?

Spoznaš, kako ohranjati glasovno zdravje

Na vajah spoznaš načine, s katerimi lahko vsakodnevno neguješ svoj glas. Z njimi sprostiš svoje telo in razbremeniš prekomerne napetosti v glasilkah. Na dolgi rok glasilke okrepiš in jih privadiš na najugodnejše mišične vzorce med petjem.

Povečaš pevski razpon in glasovno moč

Dobro petje je usklajeno delovanje mišic v glasilkah in okoli njih. S pravimi vajami se naučiš sprostiti napetosti, ki te ovirajo pri petju, in okrepiš mišice, ki ti pomagajo k večjemu razponu glasu in k močnejšemu ter polnejšemu petju.

Razviješ stabilen glas skozi celoten razpon

Najpogosteje se pevcem glas na visokih tonih zlomi ali pa se začnemo prekomerno naprezati. Z lestvicami, ki nam pomagajo povezati glas skozi celoten razpon, se naučiš ohranjati poln, močan in stabilen glas vse od nizkih pa do visokih tonov.

Razvijaš improvizacijo in poješ okraske

Si upaš med petjem zapeti nekaj “po svoje”? Melodijo, ki ti pade na pamet? Z vajami za improvizacijo se naučiš zaupati svojim pevskim idejam. Z lestvicami za učenje okraskov širiš svoje znanje in pridobivaš nove ideje za stilske okraske.

Raziskuješ različne pevske stile

Z raziskovanjem različnih pevskih stilov širiš svoja znanja o različnih načinih petja in o neskončnih možnostih barvanja in oblikovanja glasu. S preizkušanjem samega sebe v različnih stilih ugotoviš, kateri stil najbolj ustreza tvoji osebnosti.

Odkrivaš svoj pevski izraz

“Nihče ne more biti boljši jaz kot jaz sam.” Na vajah ti z različnimi vajami pomagamo, da odkrivaš svoj pravi glas in svoj pevski stil ter si upaš brez strahu zapeti “po svoje”. Naš cilj je, da si upamo biti avtentični in ustvarjalni.

Treniraš petje na mikrofon

Ker je občutek petja na mikrofon popolnoma drugačen od petja brez mikrofona, učence spodbujamo, da na vajah čim več pojejo na mikrofon. Da se naučiš, kako z mikrofonom upravljati in ga uporabiti sebi v prid.

Treniraš nastopanje

Vaje za interpretacijo, vaje za sproščanje telesa, vaje za zmanjševanje treme in še več. Najboljši trening nastopanja pa so naši redni Večeri za nastopanje, na katerih lahko nastopiš ob spremljavi inštrumentalistov in pridobivaš kilometrino na odru.

PRIJAVA NA VAJE

  Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

  Kako se drugi počutijo pri nas?

  testos-spela1
  Vaje so amazing, na njih se naučiš veliko od petja in pevske tehnike do premagovanja in razbijanja različnih strahov in stereotipov. Mentorji pa ti nudijo odlično podporo in znanje, ki ga izpopolnjujejo.
  Špela Grum
  testos-spela2
  Predajanje bogatega pevskega znanja, raznorazne zelo učinkovite pevske tehnike/metode ter kvalitetno prenašanje le-teh na nas učence. Pa še meni najpomembneje – varen prostor za izražanje.
  Špela Škofic