Vse za petje na enem mestu

Otroška pevska joga

Otroška pevska joga
Vzdušje, ki spodbuja otroke, da se sprostijo in zabavajo, medtem ko razvijajo moč, koordinacijo, osveščenost telesa,prožnost in ravnovesje. 

Otroška pevska joga (Kids singing yoga)

- za otroke stare 5-11 let -

Joga je zabaven način, da otroci razvijejo pomembne veščine v nekonkurenčnem okolju. Otroke se spodbuja, da spoštujejo in opazujejo svoje telo. Na vajah pogosto potujejo na čarobna potovanja po vsem svetu in se v tem procesu učijo. Oponašajo živali, različne zvoke, pojejo različne melodije in pesmi, ter preko tega raziskujejo svoj glas. 

Otroci spoznavajo svoj glas in ga sprejemajo točno takega kot je. Razvijajo samozavest, domišljijo in ljubezen do sebe.

Koristi joge za otroke

Psihični razvoj: otroci razvijajo ravnovesje in moč
Kognitivni razvoj: otroci izboljšujejo pozornost, osredotočenost, koncentracijo in spomin
Socialni razvoj: otroci se učijo komunikacije, interakcije in sodelovanja
Emocionalni razvoj: otroci se povežejo s svojim telesom in  razvijajo ljubezen do sebe

Mentorica: 

Julija Fajhtinger, pedagoginja, magistra profesorica glasbe in po Yoga Alliance International certificirana inštruktorica joge za otroke in najstnike. 

V njenih treningih boste našli veliko smeha, zabave, igranja, sproščanja, povezovanja in odkrivanja čustev. Otroci se bodo počutili sprejeto in ljubljeno. 

Urnik in cenik

Urnik: vsak petek 16:30-17:15

Cenik: 50 eur / mesec ( Plačilo je 1-krat mesečno. V plačilo so vključene 4 vaje. V skupini max. 8 otrok)

Vabimo vas na brezplačno uvodno predstavitveno vajo, ki bo 20. septembra ob 16:30 v naši Akademiji za glas. Zaradi omejenega števila udeležencev, prosimo, da svojega otroka na uvodno vajo prijavite preko info@akademijazaglas.si   

Želite rezervirati mesto za svojega otroka na pevski jogi?

Če imate kakšno vprašanje ali pa želite vpisati vašega otroka na pevsko jogo za otroke nas kontaktirajte na info@akademijazaglas.si / 041 240 210

Ne prezrite

Večer za nastopanje

Večer za nastopanje

O nas

Naše poslanstvo je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument ter, da se s pravo vajo prav vsak lahko nauči obvladovati svoj glas in peti. Še bolj pomembno pa je, da se svoj glas naučimo imeti radi.

Vsako vajo se trudimo prilagoditi posamezniku. Redno se izobražujemo o vseh novostih na področju poučevanja glasu in petja ter skrbimo, da so naši pristopi vedno sveži podkrepljeni, tako s teorijo kot prakso.