Vse za petje na enem mestu

Pridobivanje studijskih izkušenj

Pridobivanje studijskih izkušenj

Petje v studiu je popolnoma drugačna izkušnja za pevce kot petje v sobi ali na odru. Včasih je lahko sprva kar malce strašljiva, saj v studiu zares slišimo svoj glas in vse napakice med petjem. 

Na dolgi rok pa je to pot, kjer spoznamo svoj glas in svoj izraz, ter med petjem začnemo veliko bolj uživati. Navsezadnje si v studiu ustvarimo kakšen izdelek, ki ga lahko delimo s prijatelji, družino ali na spletu. 

Prav zaradi tega smo se odločili, da v sodelovanju z Mega Music studiom pevcem ponudimo profesionalno avdio in video snemanje coverja. Aleš in Cherie, vodji Mega Music studia imata 15 letne mednarodne izkušnje s področja zabavne industrije ter nastopanja, skladanja, audio in video produkcije. 

Aleš Marjetič - studijski kitarist, producent in avtor glasbe
Cherie Marjetič - studijska pevka, tekstopiska in avtorica pesmi. 

Za pevce smo pripravili 2 paketa 

1. Paket “Raziskuj svoj glas”  

Ta paket je namenjen tistim, ki v studiu še niso bili, bi pa želeli v sproščenem okolju  pridobiti studijske izkušnje in dodatno spoznati svoj glas ali pa že izkušenim pevcem, ki želijo malce preprostejši, a še vedno profesionalen studijski izdelek.

Paket vsebuje:
- 2 uri audio in video snemanja coverja v studiu 
- mentorstvo ekipe Mega Music
- montažo videa, miks audia in finalno izdelavo končnega posnetka
- končni izdelek pošljemo preko emaila v roku enega tedna po dnevu snemanja

2. Paket “ Nadgradi svoj pevski izdelek”

Paket je namenjen tistim, ki želite nadgraditi svoj studijski izdelek in vključuje petje spremljevalnih glasov, ki ustvari bogatejši in bolj razgiban zvok studijskega izdelka.  Poleg tega video vključuje posnetke iz različnih zornih kotov in ozadij, kar bo pripomoglo k bolj vizualno privlačni podobi končnega izdelka

Paket vsebuje:
- 3 ure audio in video snemanja coverja v studiu
- mentorstvo ekipe Mega Music
- montažo videa z večimi zornimi koti, miks audia in finalno izdelavo končnega posnetka 
- končni izdelek pošljemo preko emaila v desetih dneh po dnevu snemanja 

Poglejte si nekaj primerov, ki sta jih posnela Aleš in Cherie

Ne prezrite

Petje med poletjem

Petje med poletjem

O nas

Naše poslanstvo je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument ter, da se s pravo vajo prav vsak lahko nauči obvladovati svoj glas in peti. Še bolj pomembno pa je, da se svoj glas naučimo imeti radi.

Vsako vajo se trudimo prilagoditi posamezniku. Redno se izobražujemo o vseh novostih na področju poučevanja glasu in petja ter skrbimo, da so naši pristopi vedno sveži podkrepljeni, tako s teorijo kot prakso.