Vse za petje na enem mestu

Pripomočki za glasovni trening

Pripomočki za glasovni trening

Zakaj slamice tako dobro upevajo in trenirajo glas: 

  • Masirajo glasilke
  • Postavijo glasilke v optimalno lego in sprostijo prekomerne mišične napetosti okoli njih
  • Ob pravilni uporabi zares učinkovito in zdravo upojejo glasilke za nizke in visoke tone

DoctorVox Slamice

Podjetje Doctor Vox je posvečeno raziskovanju človeškega glasu. Njihova glasovna terapija s slamicami odlično pomaga pevcem za upevanje glasu ter odkrivanje optimalne pozicije glasu. Poleg tega, je terapija z DoctorVox slamicami vse več uporabljena tudi v glasovnih klinikah, kot pomoč pri zdravljenju različnih glasovnih bolezenskih stanj ( mišična disfonija, vozlički, polipi,... ).

Slamica LaxVox 

Trening glasu & upevanje

Slamica PocketVOX

Trening glasu & upevanje & vlaženje glasovnega trakta

V primeru, da želite naročiti DoctorVox slamico, nam pišite email na info@akademijazaglas.si. Poslali vam bomo račun, slamico pa boste prejeli po pošti. Če želite, lahko slamice pridete iskati tudi v našo Akademijo za glas v Domžalah. 

Če te zanima, zakaj so tako dobre za glas in kako se vaje pravilno izvaja, imamo za vas tudi predstavitev >> predstavitev vaj s slamico

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na našem emailu ali preko telefona 041 240 210.

O nas

Naše poslanstvo je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument ter, da se s pravo vajo prav vsak lahko nauči obvladovati svoj glas in peti. Še bolj pomembno pa je, da se svoj glas naučimo imeti radi.

Vsako vajo se trudimo prilagoditi posamezniku. Redno se izobražujemo o vseh novostih na področju poučevanja glasu in petja ter skrbimo, da so naši pristopi vedno sveži podkrepljeni, tako s teorijo kot prakso.