Vse za petje na enem mestu

Skupinske 'hobi' vaje

Skupinske 'hobi' vaje
Postani del nečesa večjega, del skupine, kjer se lahko sprostiš, si to kar si in se izraziš skozi petje. Ustvari svojo pevsko zgodbo. 

Ponujamo vam: 

  • POP, ROCK skupinske vaje ali
  • BLUES, SOUL in JAZZ skupinske vaje 

Rezerviraj svoje mesto: info@akademijazaglas.si / 041 240 210.   

Kako so sestavljene vaje:

  • Raziskovanje glasu  

S svojim glasom se učimo igrati in eksperimentirati ter preko različnih vaj odkrivamo njegove razsežnosti. 

  • Učenje zdrave pevske tehnike

S svežimi pristopi k treningu glasilk se naučimo, kako skrbeti za svoj glas ter kako razvijati razpon in moč glasu. Vsak posamezen pevec spozna vaje, ki so najbolj primerne za razvoj njegovega glasu.

  • Sproščanje in zabava 

Vaje za sproščanje telesnih napetosti, skupaj z različnimi igrami za glas, nas sprostijo, tako da med petjem začnemo veliko bolj uživati. Če smo med petjem sproščeni in zaupamo v svoj glas, veliko boljše pojemo. 

  • Petje popularnih pesmi 

Za vsako posamezno skupino skušamo pripraviti pesmi, ki jih imajo pevci v skupini radi. Prav zato vsaka skupina piše svojo zgodbo. 

  • Zvok si ti. #beauthentic

S tedenskim treningom pridobivamo samozavest v svojem glasu, ga spoznavamo in vedno bolj obvladujemo. Razvijamo svoj posluh, večamo razpon in moč glasu. Svoj glas se naučimo sprejeti in vzljubiti točno takega kot je. 

  • Treniramo nastopanje

Če si pevci v posamezni skupini želijo nastopati, imajo možnost nastopiti na naših večerih za nastopanje ob spremljavi pianista ali kitarista.

Mentorji

Pop rock: Zala Hribernik (diplomirana glasbenica, violinistka), Julija Fajhtinger (diplomirana profesorica glasbe, pevka, kitaristka in klarinetistka) in Nataša Nahtigal (zdravnica in učiteljica petja)

Blues, soul in jazz: Kristina Oberžan, magistrica jazz petja

Urnik in cenik

Urnik za šolsko leto 2018/2019: Vaje potekajo od oktobra do junija, enkrat tedensko (odrasli/75 minut in najstniki/60 minut). Kontaktirajte nas in bomo skupaj z vami poiskali skupino, ki vam bo ustrezala po starosti.

Cenik za šolsko leto 2018/2019:

Plačilo za skupinske vaje je 1-krat mesečno. V plačilo so vključene 4 vaje. 

Hobi skupinske vaje najstniki (max 6 pevcev / 60 min) - 50 eur/mesec 
Hobi skupinske vaje odrasli (max 15 pevcev / 75 min) - 45 eur/mesec

Se nam želiš pridružiti? 

Pišite nam na info@akademijazaglas.si ali pokličite 041 240 210.   

Ne prezrite

Delavnica Nega glasu

Delavnica Nega glasu

O nas

Naše poslanstvo je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument ter, da se s pravo vajo prav vsak lahko nauči obvladovati svoj glas in peti. Še bolj pomembno pa je, da se svoj glas naučimo imeti radi.

Vsako vajo se trudimo prilagoditi posamezniku. Redno se izobražujemo o vseh novostih na področju poučevanja glasu in petja ter skrbimo, da so naši pristopi vedno sveži podkrepljeni, tako s teorijo kot prakso.