Vse za petje na enem mestu

Pevski zbor

Pevski zbor
Postani del nečesa večjega, del skupine, kjer se lahko sprostiš, si to kar si in se izraziš skozi petje. Ustvari svojo pevsko zgodbo. 

Rezerviraj svoje mesto: info@akademijazaglas.si / 041 240 210.   


Petje, petje, petje

Petje sprošča hormone sreče, zmanjšuje stres in krepi imunski sistem, pevcem v zboru pa uskladi srčni utrip. Prav zato, ker želimo, da imajo vsi ljudje možnost prepevati, smo letos ustanovili prvi pevski zbor Akademije za glas. 

Brez avdicij / za vse starosti od 12+ let / pop&rock pesmi

Na vajah bomo veliko peli in se sproščali. Raziskovali bomo svoj glas in se z njim igrali. Učili se bomo zdrave pevske tehnike in osnovnih vaj za glas, si urili posluh in širili razpon. Peli bomo popularne pesmi. Učenje & zabava & sproščanje :)


Mentorji

Pevski zbor Akademije za glas bosta vodila:

  • Kristjan Virtič, aranžer, zborovodja, pevec in eden izmed umetniških vodij skupine Perpetuum Jazzile, pevec v Bassless in 4Given.
  • Nataša Nahtigal, vodja Akademije za glas, mentorica petja, po izobrazbi pa zdravnic.


Urnik in cenik

Urnik: vsak ponedeljek 18:00-19:15
Cenik: 50 eur / mesec ( Plačilo za pevski zbor je 1-krat mesečno. V plačilo so vključene 4 vaje.) 


Prijavi se na pevski zbor 

Če se želiš pridružiti našemu pevskemu zboru nam piši na info@akademijazaglas.si ali pokliči 041 240 210

Veselimo se petja s tabo :)

Ne prezrite

Petje med poletjem

Petje med poletjem

O nas

Naše poslanstvo je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument ter, da se s pravo vajo prav vsak lahko nauči obvladovati svoj glas in peti. Še bolj pomembno pa je, da se svoj glas naučimo imeti radi.

Vsako vajo se trudimo prilagoditi posamezniku. Redno se izobražujemo o vseh novostih na področju poučevanja glasu in petja ter skrbimo, da so naši pristopi vedno sveži podkrepljeni, tako s teorijo kot prakso.