Vse za petje na enem mestu

Tečaj glasbene teorije

Tečaj glasbene teorije

Ste mogoče zamudili glasbeno teorijo v mladosti in bi potrebovali nekaj osnov, ki bi vam pomagale pri petju ali igranju inštrumenta? 6-tedenski tečaj glasbene teorije smo odprli z namenom, da vam na čimbolj praktičen način predstavimo osnovne glasbene pojme. 

Preko praktičnih primerov do znanja 

Vaje potekajo 6 tednov, enkrat tedensko po 90 minut, v manjši skupini (max 8 učencev), z magistrom glasbene pedagogike Ninom Ošlakom. 

Na 1. nivoju boste spoznali osnove notnega sistema, ritma in melodike. Vsako temo boste izkusili sami, preko poslušanja pesmi, petja in drugih vaj.

Česa se naučimo 

1. srečanje: Osnove not, ritma, taktovski načini
2. srečanje: Osnove melodike, lastnosti tona, glasbeni ključi
3. srečanje: Združevanje ritma in melodike, osnovni glasbeni izrazi
4. srečanje: Pregled intervalov
5. srečanje: Osnovni akordi
6. srečanje: Analiza pesmi – utrjevanje znanja preko glasbene literature

Mentorji

Tečaj glasbene teorije vodi:

Nino Ošlak, magister glasbene pedagogike, pevec, pianist, avtor glasbe, besedil in aranžmajev ter sinhronizator risanih filmov in serij. 

TERMIN in CENA

Urnik za leto 2018/19 bo znan v kratkem. 

Cena 6-tedenskega tečaja: 120 EUR (98 EUR +ddv)

Za tečaj imamo 8 prostih mest. Za rezervacijo pišite na info@akademijazaglas.si ali pokličite 041240210. Račun vam pošljemo po emailu, vaša rezervacija pa je potrjena s plačilom. 

O nas

Naše poslanstvo je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument ter, da se s pravo vajo prav vsak lahko nauči obvladovati svoj glas in peti. Še bolj pomembno pa je, da se svoj glas naučimo imeti radi.

Vsako vajo se trudimo prilagoditi posamezniku. Redno se izobražujemo o vseh novostih na področju poučevanja glasu in petja ter skrbimo, da so naši pristopi vedno sveži podkrepljeni, tako s teorijo kot prakso.