Vse za petje na enem mestu

Coaching za pevce

Coaching za pevce
Premagajmo mentalne in čustvene zavore, ki nas ovirajo pri tem, da bi se polno in avtentično izrazili tako pri petju, kot tudi v življenju. 

Coaching in terapijo za pevce priporočamo vsem:

- ki se soočate s tremo ter strahovi pred pevskimi nastopi  
- ki se želite bolje izražati skozi petje, bolje interpretirati skladbe oz. biti bolj prepričljivi na nastopih 
- ki želite biti bolj samozavesni ter izboljšati vaše komunikacijske veščine 
- ki želite bolje spoznati sebe in svoje poslanstvo oz. prepoznati, kaj si pravzaprav želite v nekem obdobju vašega življenja 
- ki želite slediti svojim sanjam in ne veste kako in kje začeti 
- ki želite premagati svoja omejujoča prepričanja in ne veste kako


KRISTINA OBERŽAN, magistra jazz petja & NLP coach

Coaching za pevce vodi Kristina Oberžan, magistrica jazz petja, pevka, učiteljica petja ter NLP Mojster Coach in Strategic Intervention Life Coach oz. Življenski trener. 

Kristina pravi: "Na pevca gledam celostno, kot človeka z vsemi svojimo čustvi, navadami, prepričanji, sanjami, mislimi, njegovo preteklostjo ter želje za prihodnost. Verjamem, da si ljudje sami kreiramo prihodnost, zato želim pevce voditi od točke, kjer se trenutno nahajajo v življenju na točko kjer želijo biti v prihodnosti, ne samo kot pevci, tudi kot celostna osebnost." 


Želiš rezervirati svoje mesto pri Kristini Oberžan?

Če imaš kakšno vprašanje ali pa želiš priti na coaching s Kristino Oberžan nas kontaktiraj na info@akademijazaglas.si / 041 240 210Kaj je NLP? NLP ali Nevrolingvistično programiranje je danes v svetu ena najbolj cenjenih tehnik komuniciranja. Bistvo NLP-ja je, da raziskuje, kaj točno je tisto, kar nekoga naredi najboljšega v tistem kar dela in išče optimalne načine, kako lahko ljudje dosežemo odlične ali celo vrhunske rezultate.

NLP ponuja niz zelo praktičnih tehnik, ki se jih naučimo enostavno in z lahkoto. Pomaga nam priklicati skrite vire moči in okrepiti že odkrite.

Želiš priti na coaching?

Kontaktiraj nas na info@akademijazaglas.si / 041 240 210

Ne prezrite

NOVO!! Online izobraževanje za pevce

NOVO!! Online izobraževanje za pevce

Moj glas - moj inštrument

O nas

Naše poslanstvo je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument ter, da se s pravo vajo prav vsak lahko nauči obvladovati svoj glas in peti. Še bolj pomembno pa je, da se svoj glas naučimo imeti radi.

Vsako vajo se trudimo prilagoditi posamezniku. Redno se izobražujemo o vseh novostih na področju poučevanja glasu in petja ter skrbimo, da so naši pristopi vedno sveži podkrepljeni, tako s teorijo kot prakso.