Vse za petje na enem mestu

Trening za osebnostno rast

Trening za osebnostno rast
Eden od motov na naši Akademiji za glas je, da gledamo pevca celostno, kot človeka z vsemi svojimo čustvi, navadami, prepričanji, sanjami, mislimi, njegovo preteklostjo ter želje za prihodnost. 

Ker je naše poslanstvo v tem, da smo usmerjeni v prihodnost in verjamemo, da si ljudje sami kreiramo prihodnost, želimo pevce voditi od točke, kjer se trenutno nahajajo v življenju na točko kjer želijo biti v prihodnosti, ne samo kot pevci, tudi kot celostna osebnost. 

Vaje za osebnostno rast vam bodo pomagale pri pridobivanju samozavesti, odpravljanju strahov pred nastopi, premagovanju treme, grajenju ciljev in odkrivanju svojega poslanstva. 

KRISTINA OBERŽAN, NLP COACH

Vaje za osebnostno rast v Akademiji za glas vodi Kristina Oberžan, NLP Mojster Coach in Strategic Intervention Life Coach oz. Življenski trener. 

Naroči vajo:info@akademijazaglas.si / 041 240 210

Coachinge priporočamo vsem:

- ki se soočate s tremo ter strahovi pred pevskimi nastopi 
- ki se želite bolje izražati skozi petje, bolje interpretirati skladbe oz. biti bolj prepričljivi na nastopih
- ki želite biti bolj samozavesni ter izboljšati vaše komunikacijske veščine
- ki želite bolje spoznati sebe in svoje poslanstvo oz. prepoznati, kaj si pravzaprav želite v nekem obdobju vašega življenja
- ki želite slediti svojim sanjam in ne veste kako in kje začeti
- ki želite premagati svoja omejujoča prepričanja in ne veste kako

Kaj je NLP 

NLP ali Nevrolingvistično programiranje je danes v svetu ena najbolj cenjenih tehnik komuniciranja. Bistvo NLP-ja je, da raziskuje, kaj točno je tisto, kar nekoga naredi najboljšega v tistem kar dela in išče optimalne načine, kako lahko ljudje dosežemo odlične ali celo vrhunske rezultate. NLP ponuja niz zelo praktičnih tehnik, ki se jih naučimo enostavno in z lahkoto. 

Z NLP-jem prepoznamo povezave med doživljanjem, mišljenjem, čustvovanjem, delovanjem in govorom, kar nam omogoča, da globlje razumemo doživljanje posameznika (sebe in drugih) in posledično tudi zavestno vplivamo na to doživljanje. Pomaga nam priklicati skrite vire moči in okrepiti že odkrite, lažje shajati z drugimi  ljudmi ter jih bolj učinkovito motivirati, poučevati in sodelovati z njimi.

NAROČI VAJO in CENIK

Cena vaje: 60 min / 53 EUR

Rezerviraj svoje mesto pri Kristini Oberžan :info@akademijazaglas.si / 041 240 210

Robert Dilts, avtor številnih knjig o NLP-ju:

Ne prezrite

Delavnica Nega glasu

Delavnica Nega glasu

O nas

Naše poslanstvo je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument ter, da se s pravo vajo prav vsak lahko nauči obvladovati svoj glas in peti. Še bolj pomembno pa je, da se svoj glas naučimo imeti radi.

Vsako vajo se trudimo prilagoditi posamezniku. Redno se izobražujemo o vseh novostih na področju poučevanja glasu in petja ter skrbimo, da so naši pristopi vedno sveži podkrepljeni, tako s teorijo kot prakso.