Popestrite vaš poslovni dogodek z edinstvenim timskim doživetjem, ki udeležence popelje v svet raziskovanja glasu in petja. To je delavnica polna petja, zabave, smeha, premagovanja strahu ter razbijanja predsodkov o človeškem glasu.

Glas je zares velik del našega življenja. Je naše glavno izrazno sredstvo, zato je samozavestno izražanje glasu ključ do uspešne komunikacije. Petje je lahko odlično orodje za raziskovanje, sproščanje in krepitev našega glasu. 

KAJ VSE VAŠ TIM SPOZNA?

Pevski teambuilding_70x70pix_1

ZDRAV GLAS

Kako lahko dnevno skrbimo za svoj glas.

Pevski teambuilding_70x70pix_2

MOČ GLASU

Spoznamo, da vsak v sebi nosi močan glas.

Pevski teambuilding_70x70pix_4

HARMONIJA

Začutimo moč večglasnega petja.

Pevski teambuilding_70x70pix_5

SPROSTITEV

Petje zmanjšuje stres in sprošča hormone sreče.

Pevski teambuilding_70x70pix_6

SKUPEN CILJ

Pesem, ki zazveni v harmoniji.

KAKO POTEKA PEVSKI TEAMBUILDING?

V prvem delu delavnice se udeleženci spoznavajo z osnovami delovanja glasu; kako naše telo ustvarja glas, kje nastaneta barva in moč glasu, ter kako lahko svoj glas dnevno negujemo in krepimo.

Predavanje se prelevi v glasovni trening in upevanje. Nato se udeleženci razdelijo v skupine. Pod vodstvom izobraženih mentorev se vsaka skupina nauči svojo glasovno linijo pesmi. Z vsako ponovitvijo pesmi naša glasovna samozavest raste.

Na koncu se skupine združijo in pred sabo imamo pravi pevski zbor. Glasovi donijo, pevci uživajo, vsi pa smo vedno znova navdušeni, kaj vse zmoremo, če zaupamo v sebe in imamo skupen cilj.

TEAMBUILDING VODI IZKUŠENA EKIPA NAŠIH PEVSKIH UČITELJEV

Naša ekipa je sestavljena iz izobraženih pevskih mentorjev. Verjamemo, da ima vsak človek super glas in da se lahko s pravo vajo in zaupanjem v sebe prav vsak nauči peti. To prepričanje z veseljem širimo med ljudi.

Sledimo najnovejšim metodam poučevanja in se redno izobražujemo na vseh področjih glasu in petja. Znanost o glasu je v zadnjem desetletju zelo napredovala. Danes se za učinkovit trening glasu uporabljajo drugačne in bolj učinkovite vaje, kot so se leta nazaj.

Glas je kot mišica. Če ga treniramo redno & pravilno, se okrepi, naša glasovna samozavest pa zraste.

TEAMBUILDING LAHKO PRILAGODIMO VAŠIM POTREBAM

Ustvarimo vam lahko celodnevni ali samo enourni teambuilding in vse vmes. Lahko si zaželite več glasovne teorije in vaj za glas, ali pa samo trening večglasnega petja in zvorovsko pevsko vajo za vaš timski zbor. Predlagamo vam, da nas kontaktirate in bomo osnovali teambuilding, ki se bo popolnoma prilegal vašim željam.

VAS ZANIMAJO MOŽNE TEMATIKE TEAMBUILDINGA BOLJ PODROBNO?

Spoznavamo, kako deluje človeški glas

Kako nastane naš glas? Kje nastaneta njegova barva in moč? Kako nastanejo nizki in visoki toni? Glasovna samozavest nam zraste že samo s zavedanjem, da v sebi nosimo res nepredstavljivo zmogliv inštrument.

Spoznamo osnove dobre govorne in pevske tehnike

Optimalno dihanje, sproščeno telo in dobra izgovorjava so osnove zdrave glasovne tehnike. Vsako komponento si pobliže pogledamo in naredimo praktične vaje, ki naš glas postavljajo v vedno boljše ravnotežje.

Spoznamo, kako ohranjati glasovno zdravje

Predstavimo vam glavne vaje in napotke, s katerimi lahko vsakodnevno negujemo svoj glas.  To so zares enostavne vaje, ki jih lahko naredimo vsak dan kar sproti. Spoznali boste tudi, kaj storiti, če je vaš glas utrujen.

Pridobivamo samozavest v svojem glasu

Večina ljudi se boji peti s svojim “pravim” glasom. Svoj glas skrivamo in govorimo in pojemo napol. Naučimo se, kako premagovati ti ta strah in si upati zapeti s polnim glasom.

Raziskujemo različne barve svojega glasu

S posebnimi vajami raziskujemo različne barve glasu in se z njim učili igrati. Kako peti zračno, tiho, glasno, nosno, grlno, z različnimi ritmi in glasovnimi okraski? S pomočjo tega odkrivamo, kaj vse naš glas zmore.

Treniramo ritem

Zabavamo se z različnimi ritmičnimi vajami. Z njimi glas postaja bolj dinamičen, naša interpretacija pa zanimivejša in intenzivnejša. Če imamo dober ritem, nam to omogoča boljše izražanje, poleg tega pa sprošča telo in povečuje užitek med petjem.

Učimo se sodelovanja s sopevci

Vse udeležence razdelimo v skupine in vsaka skupina se nauči svojo glasovno linijo pesmi. V skupini se učimo poslušati, sodelovati in svoj glas uglasiti s skupino. Bolj kot sodelujemo drug z drugim, boljši je skupen zvok skupine.

Učimo se petja harmonij

Na koncu vse skupine združimo in pred seboj imamo pravi pevski zbor, ki s petjem ustvarja harmonije. Večglasno petje nam vedno pričara dobre občutke. Ste vedeli, da se pevcem v zboru uskladi srčni utrip?

“Hvala Akademija za glas za odlično predajo znanja in top energijo! Naučili smo se, da je lahko še tako zahtevna naloga rešljiva, če smo pravilno vodeni in motivirani. Potrebno je le poskusiti ter verjeti v sebe. Super je bilo!”

– AMZS, Center varne vožnje na Vranskem

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

    Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.