Julija v akademiji za glas poučuje individualne vaje, šolo za petje harmonij in pevsko jogo za otroke. Veseli jo delo z vsemi generacijami. Želi si, da učenci začutijo pomen glasbe in da ta skozi spoznavanje telesa lahko zazveni v njih samih.

Je dobitnica Priznanja za umetniško delo PEF in dobitnica dveh Perlachovih nagrad za dosežke na področju glasbene umetnosti.

Njena pevska pot se je začela z urami klasičnega petja na glasbeni šoli. Bila je članica zbora Carmina Slovenica, različnih vokalnih skupin, s katerimi se je doma in v tujini udeleževala revij in turnej. Sodelovala je z SNG Maribor in v operi Čarobna piščal, kjer je nastopala kot pevka in klarinetistka.

Pevske izkušnje si je doma in v tujini nabirala pri različnih profesorjih petja, kot so Nataša Nahtigal, Melissa Cross, Mary Zimmer, Laurel Irene, Diva Satanica, Joshua Alamu in drugi. Redno se udeležuje delavnic pri domačih in tujih predavateljih. Svoje izkušnje pridobiva in širi s poučevanjem, koncertiranjem in izobraževanjem.

Septembra 2018 je postala certificirana inštruktorica joge za otroke (YAI – Yoga Alliance International, marca 2019 pa certificirana inštruktorica joge za najstnike.

Trenutno kot pevka in kitaristka nastopa pod umetniškim imenom Julie, prav tako pa je spremljevalna vokalistka, kitaristka in klarinetistka pri Tinkari Kovač.

Je magistrica profesorica glasbe. Njeno magistrsko delo ima naslov Uporaba skladb, ki posegajo na jazz področje na glasbenih šolah in uvrstitev klarineta v nadstandardne jazz programe.

Mnenja učencev

Veseli bomo tvojega glasu!

Naše poslanstvo je širjenje ljubezni do glasu in grajenje pevske skupnosti, zato ne odlašajte s prvim korakom v svet petja in zabave.