Vse za petje na enem mestu

Ekipa

Nataša Nahtigal je po izobrazbi zdravnica, ki se od leta 2003 intenzivno usposablja in izobražuje v poučevanju glasu in petja. Njeno poslanstvo je širiti idejo, da se lahko prav vsak izmed nas nauči peti. Med njenimi učenci je mogoče najti veliko slovenskih zvezdnikov, vključena pa je bila tudi v več televizijskih projektov; Slovenski X faktor (2012), Razred talentov (2014).

Kristjan je učitelj petja, inštrumentalist, aranžer in pevec, aktiven v vokalnih skupinah Bassless, 4Given in Perpetuum Jazzile, kjer je od leta 2016 tudi v umetniškem vodstvu. S koncerti je prepotoval svet, posebno strast pa čuti do poučevanja petja. V letu 2018 je postal uradni sodelavec Johna Hennyja, enega vodilnih učiteljev petja v svetovni glasbeni industriji.

Kristina je magistrica jazz petja, pevka, učiteljica petja, avtorica glasbe ter NLP Mojster Coach. Med leti 2007 -2011 je bila prof. jazz in pop petja na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani. Kristinino poslanstvo je celosten pristop k poučevanju petja, ki poleg vokalne tehnike vključuje osebnostno rast pevca na emocionalni in energetski ravni.

Magistra profesorica glasbe, pevka, kitaristka in klarinetistka ter dobitnica Perlachove nagrade za dosežke na področju glasbene umetnosti. Obožuje poučevanje ter želi, da učenci začutijo pomen glasbe in da le-ta skozi spoznavanje telesa zazveni v njih samih.

Karin Možina je diplomirana zdravnica, dolgoletna članica vokalnih skupin Perpetuum Jazzile in Bassless, od leta 2018 pa tudi pevka pod psevdonimom KARYN. Redno preživlja čas v studiu, kjer snema glavne in back vokale za najrazličnejše glasbene izvajalce.

Naša Zala je trenutno na porodniški in se vrne v začetku naslednjega šolskega leta. Želimo ji vse dobro in komaj čakamo, da se vrne. 

Zunanji sodelavci

Joshua Alamu je eden glavnih učiteljev petja v Londonu. Med njegovimi učenci so Little mix, Louisa Johnson, JP Cooper, Fleur East, Rita Ora, James Arthur, Raye in številni drugi. Enkrat letno poučuje tudi v naši Akademiji :)

Kitarist, vokalist, studijski glasbenik, mixing inženir, glasbeni producent, tonski mojster in učitelj kitare. Tilen v naši akademiji pomaga pevcem spoznavati svoj glas preko snemanja v snemalnem studiu. 


Diplomant glasbenega gledališča (muzikala) na univerzi Guildford School of Acting (GSA) v Londonu. V naši Akademiji za glas kot zunanji sodelavec poučuje petje in igro v muzikalih.

Studijska inštrumentalista

Matej že deset let redno poučuje kitaro, piše pesmi, sodeluje kot “session” koncertni in studijski kitarist. Od leta 2015 se že udomačeno počuti v pevskem studiju Nataše Nahtigal, saj sodeluje na zaključnih nastopih in snema pesmi z učenci.

Urban kot korepetitor deluje že od svojega 13 leta in redno spremlja pevce popularne glasbe, zbore in inštrumentaliste. Poleg tega poučuje klavir na Britanski mednarodni glasbeni šoli v Ljubljani, igra v zasedbi Radio Mondo ter Transnaturi, akustičnem projektu metal skupine Noctiferia in organizira ter povezuje Open Mic večere v Ljubljani.

Administracija

Naša administratorka v sprejemnici studia in prvi stik za vaše pevske želje, včasih otroška animatorka, pogosto organizatorka, vedno pa vir za vsa vaša vprašanja. 

Maša, naša idejna mojstrica za design. Prav vsega, kar vidite na naši spletni in socialnih omrežjih, se dotakne njena roka. Barve, oblike, slike, fonti in tudi vse naše hecne zahteve zna vedno narediti v našem stilu.