Vse za petje na enem mestu

Ekipa

Nataša Nahtigal je zdravnica, ki se od leta 2003 intenzivno usposablja in izobražuje v poučevanju glasu in petja. Njeno poslanstvo je širiti idejo, da se lahko prav vsak izmed nas nauči peti. Med njenimi učenci je mogoče najti veliko slovenskih zvezdnikov, vključena pa je bila tudi v več televizijskih projektov; Slovenski X faktor (2012), Razred talentov (2014).

Kristjan je učitelj petja, inštrumentalist, aranžer in pevec, aktiven v vokalnih skupinah Bassless, 4Given in Perpetuum Jazzile, kjer je od leta 2016 tudi v umetniškem vodstvu. S koncerti je prepotoval svet, posebno strast pa čuti do poučevanja petja. V letu 2018 je postal uradni sodelavec Johna Hennyja, enega vodilnih učiteljev petja v svetovni glasbeni industriji.

Kristina je magistrica jazz petja, pevka, učiteljica petja, avtorica glasbe ter NLP Mojster Coach. Med leti 2007 -2011 je bila prof. jazz in pop petja na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani. Kristinino poslanstvo je celosten pristop k poučevanju petja, ki poleg vokalne tehnike vključuje osebnostno rast pevca na emocionalni in energetski ravni.

Magistra profesorica glasbe, pevka, kitaristka in klarinetistka ter dobitnica Perlachove nagrade za dosežke na področju glasbene umetnosti. Obožuje poučevanje ter želi, da učenci začutijo pomen glasbe in da le-ta skozi spoznavanje telesa zazveni v njih samih.

Karin Možina je diplomirana zdravnica, dolgoletna članica vokalnih skupin Perpetuum Jazzile in Bassless, od leta 2018 pa tudi pevka pod psevdonimom KARYN. Redno preživlja čas v studiu, kjer snema glavne in back vokale za najrazličnejše glasbene izvajalce.

Anemarija Štefančič je magistra opernega petja, ki je zaključila študij na dunajski Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost. Kot solistka redno nastopa z različnimi komornimi zasedbami in orkestri tako doma kot tudi v tujini. 

Naša Zala je trenutno na porodniški in se vrne v začetku naslednjega šolskega leta. Želimo ji vse dobro in komaj čakamo, da se vrne. 

Zunanji sodelavci

Joshua Alamu, naš zunaji sodelavec, je eden glavnih učiteljev petja v Londonu. Med njegovimi učenci se najdejo Little mix, Louisa Johnson, JP Cooper, Fleur East, Raye in številni drugi. Javnost ga pozna tudi kot učitelja petja na televizijskih šovih - The voice UK in Pop Idol.

Katarina je glasbenica in doktorica psihologije, zaposlena kot predavateljica na Akademiji za glasbo. Na področju psihologije se največ ukvarja z optimalno psihično pripravo na nastop s poudarkom na uspešnem obvladovanju treme in s psihološkimi učinki petja. 

Diplomant glasbenega gledališča (muzikala) na univerzi Guildford School of Acting (GSA) v Londonu. Za časa študija je igral na odrih West Enda in sodeloval z uveljavljeni filmskimi produkcijami, v Sloveniji pa trenutno igra glavno moško vlogo Dannyja v muzikalu Briljantina.

Tečaj glasbene teorije za pevce poučuje Nino Ošlak, magister glasbene pedagogike. Nino je tudi pevec, pianist in avtor glasbe. Ker že vrsto let piše, snema in nastopa svoje pesmi, dobro ve, kakšno teoretično znanje pevci potrebujejo za razvoj, zato zna glasbeno teorijo predstaviti razumljivo in zelo praktično.

Studijska inštrumentalista

Matej že deset let redno poučuje kitaro, piše pesmi, sodeluje kot “session” koncertni in studijski kitarist. Od leta 2015 se že udomačeno počuti v pevskem studiju Nataše Nahtigal, saj sodeluje na zaključnih nastopih in snema pesmi z učenci.

Urban kot korepetitor deluje že od svojega 13 leta in redno spremlja pevce popularne glasbe, zbore in inštrumentaliste. Poleg tega poučuje klavir na Britanski mednarodni glasbeni šoli v Ljubljani, igra v zasedbi Radio Mondo ter Transnaturi, akustičnem projektu metal skupine Noctiferia in organizira ter povezuje Open Mic večere v Ljubljani.

Administracija

Naša administratorka v sprejemnici studia in prvi stik za vaše pevske želje, včasih otroška animatorka, pogosto organizatorka, vedno pa vir za vsa vaša vprašanja. 

Maša, naša idejna mojstrica za design. Prav vsega, kar vidite na naši spletni in socialnih omrežjih, se dotakne njena roka. Barve, oblike, slike, fonti in tudi vse naše hecne zahteve zna vedno narediti v našem stilu.