Postanite del nečesa večjega, del skupine, kjer se lahko sprostite, zapojete “na polno” in se izrazite skozi petje. S petjem modernih pop & rock pesmi spoznavamo svoj glas, mu širimo razpon in pridobivamo na njegovi moči. Vaje potekajo 1-krat tedensko po 60 minut. Trenutno imamo pevski zbor za odrasle (20+ let). Pridruži se nam lahko vsak, brez avdicije. Lahko se nam pridružite kadarkoli v šolskem letu. V primeru, da vam prva vaja ni všeč in se ne odločite nadaljevati, je vaja brezplačna.
PRIJAVA NA VAJE

  Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

  ČESA SE NAUČIMO?

  ikone_skupinske vaje_1

  TEHNIKA PETJA

  Usvajanje zdrave pevske tehnike.

  ikone_skupinske vaje_2

  POSLUH & RITEM

  Urjenje posluha, ritma in harmonij.

  ikone_pevski zbor_4

  SPROSTITEV

  Sproščanje telesa in raziskovanje glasu.

  ikone_pevski zbor_5

  SAMOZAVEST

  Pridobivanje zaupanja v svoj glas.

  ikone_pevski zbor_6

  ZNANE PESMI

  Petje popularnih pesmi.

  Pridobivamo samozavest v svojem glasu

  Večina ljudi se boji peti s svojim “pravim” glasom. Svoj glas skrivamo in pojemo napol. S petjem s sopevci počasi izgubimo strah in si upamo zapeti po svoje s polnim glasom. Svojemu glasu začnemo zaupati, petje pa postane bolj samozavestno.

  Sprostimo svoje telo in zmanjšamo stres

  Znanstveno dokazano je, da petje sprošča hormone sreče, krepi imunski sistem in zmanjšuje stres. Z zabavnimi vajami na začetku vsake vaje sprostimo telo in razgibamo svoj glas. Vaje so polne smeha, dobre volje in zabave.

  Pojemo popularne pesmi in se učimo večglasnega petja

  Pesmi, ki jih pojemo, ponavadi pevci izberejo sami. Izberejo tiste, ki jih imajo radi. Slovenske, angleške, moderne. Včasih zraven naredimo še koreografijo. Pri vsaki pesmi se urimo tudi v petju harmonij. Tako urimo svoj posluh in treniramo poslušanje drug drugega.

  Spoznamo, kako ohranjati glasovno zdravje

  Na vajah spoznamo načine, s katerimi lahko vsakodnevno negujemo svoj glas. Z njimi sprostimo svoje telo in razbremenimo prekomerne napetosti v glasilkah. Na dolgi rok glasilke okrepimo in se privadimo na optimalnejše mišične vzorce med petjem.

  Učimo se sodelovanja s sopevci

  V skupini se učimo sodelovanja z drugimi pevci. Svoj glas se naučimo uglasiti s skupino. Skupinsko petje je timsko delo. Bolj kot sodelujemo drug z drugim, boljši je skupen zvok skupine. In še to: Ste vedeli, da se pevcem med petjem v skupini uskladi srčni utrip?

  Raziskujemo različne barve svojega glasu in treniramo ritem

  S petjem posebnih lestvic in z različnimi vajami raziskujemo različne barve svojega glasu in ritem ter se s svojim glasom učimo igrati. Raziskujemo, kako peti zračno, tiho, glasno, nosno, grlno, z različnimi ritmi in glasovnimi okraski. S pomočjo tega odkrivamo, kaj vse naš glas zmore.

  PRIJAVA NA VAJE

  Vaje potekajo 1-krat tedensko po 60 minut. Trenutno imamo pevski zbor za odrasle (16+ let). Pridruži se nam lahko vsak, brez avdicije. Lahko se nam pridružite kadarkoli v šolskem letu. V primeru, da vam prva vaja ni všeč in se ne odločite nadaljevati, je vaja brezplačna.

  Vsi, ki pri nas redno obiskujejo individualne vaje (1-krat na teden / 1-krat na 14 dni), prejmejo 15-odstotni popust na vaje za petje v pevskem zboru.

  Po dvoletnem prestanku ponovno začenjamo s pevskimi vajami za zbor. Vaje bo vodil naš Kristjan Virtič. 🙂

  Vsak ponedeljek od 17:45-18:45. 

  PRIJAVA NA VAJE

   Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.