Načini plačila

V spletni trgovini našim kupcem omogočamo plačila s karticami, po predračunu in plačilo po povzetju (s kartico ali gotovino). Vaš nakup lahko plačate s karticami MasterCard®, Visa in American Express. Plačilo opravite s kartico preko spletnega plačilnega vmesnika Stripe.

V primeru plačila po povzetju boste svoj nakup plačali dostavni službi ali z gotovino ali s kartico. V primeru, da se boste odločili za osebni prevzem, boste morali svoje izdelke že pred tem plačati preko spletne trgovine s kartico ali pa po predračunu. Plačilo ob osebnem prevzemu trenutno ni mogoče.

Račun

Naročilnico boste prejeli takoj ob oddaji spletnega naročila (preverite mapo Spam/Neželena pošta), sam račun za nakup artiklov pa boste prejeli ob pošiljki pri odpremi vaših izdelkov. V primeru, da boste izdelke osebno prevzeli, boste račun prejeli ob prevzemu vašega naročila.

Varnost plačil

Zavezujemo se, da bomo omogočil zaščito osebnih podatkov kupcev, ki jih zbiramo (le nujne, osnovne podatke o kupcih, potrebne za izpolnjevanje naših obveznosti).Vsi podatki o uporabnikih so strogo varovani in dostopni le zaposlenim, ki jih potrebujejo pri opravljanju dela. Vsi naši zaposleni in naši poslovni partnerji morajo upoštevati načela zaščite zasebnosti.

Stripe kot izvajalec avtorizacije in plačil s karticami obravnava osebne podatke kot izvajalec obdelave in z njimi ravna skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov Evropskega parlamenta in Sveta št. 2016/679 in skladno s strogimi pravili Pravilnika PCI DSS L1 o varstvu vpisa in prenosa podatkov. Stripe uporablja certifikat SSL z 256-bitno enkripcijo in kriptografski protokol TLS 1.2, ki je najvišja stopnja varstva pri vpisu in prenosu podatkov.

Osebni podatki, ki se uporabljajo za avtorizacijo in plačilo oziroma izpolnjevanje obveznosti po pogodbi ali na podlagi pogodbe, so zaupni.

Zaradi zaščite Vaših podatkov, Stripe sistem ne dopušča plačila večjih zneskov niti vpogleda v številko vaše kartice. Vidimo samo številko transakcije, ki se pošlje v plačilo ali preklic naročila

Podatki o karticah se NE NAHAJAJO v naši bazi podatkov, temveč samo in izključno na strežniku banke. Nimamo vpogleda v bančne podatke kupca.

Za avtorizacijo in bremenitev kartic koristimo sistem Stripe. Vnos in prenos osebnih podatkov in podatkov o številki kartice je zaščiten z najvišjimi varnostnimi standardi, ki jih zagotavlja sistem za spletno avtorizacijo kartic v skladu z zahtevami izdajateljev plačilnih in kreditnih kartic in kartičnih blagovnih znamk ter PCI DSS standarda. Avtorizacija in bremenitev kartic se izvede s pomočjo sistema Stripe za avtorizacijo in bremenitev kartice v realnem času.