Po končani medicinski fakulteti, se je odločila, da bo svojo strast do poučevanja petja spremenila v poklic, zato je odšla v Los Angeles ter tam več mesecev opazovala pevske vaje v enem izmed glavnih pevskih studijev v LA, studiu Seth Riggs.

Kasneje je prva v Sloveniji prejela licenco za poučevanje pevske tehnike Speech level Singing, za kar se je izobraževala tudi v Londonu, New Yorku in drugod po Evropi.

Od leta 2012 do 2018 je bila članica organizacije Vocology in Practice, organizacije, kjer se učitelji petja povezujejo z znanstveniki in zdravniki.

Med njenimi učenci je do danes mogoče najti veliko slovenskih zvezdnikov, vključena pa je bila tudi v več televizijskih projektov; Slovenski X faktor (2012), Razred talentov (2014) in Zvezde pod masko (2021).

Svoj glas je izpopolnjevala pri različnih učiteljih petja. Začela je z opernim pevcem Rusmirjem Redžićem, kasneje pa nadaljevala s tujimi učitelji (Dave Stroud, John Henny, Wendy Parr, Greg Enriquez, Joshua Alamu, Dean Kaelin …). Redno se udeležuje delavnic na področju poučevanja glasu in petja v tujini: Speech Level Singing konferenca v LA, Vocal Extravaganza 2017, Voice training and therapy with LAXVOX 2019 (Ilter Denzioglu), Voice Forum conference (2020).

Leta 2019 je bila govornica na Tedx Ljubljana, kjer je govorila o človeškem glasu, petju in pomembnosti sprejemanja svojega glasu.

Sodeluje tudi z Lutkovnim gledališčem Ljubljana, kjer je kot mentorica za petje sodelovala pri predstavi Čarovnik iz Oza (2021).

V Akademiji za glas in po slovenskih šolah učiteljem nudi delavnico Nega glasu. Njena strast je tudi vodenje pevskih delavnic manjšim pevskim skupinam ali zborom.

Leta 2018 je odprla Akademijo za glas, kjer želi v prihodnosti nuditi ljudem prav vse, kar je povezano z glasom. In to na zabaven in sproščen način.

Mnenja učencev

Veseli bomo tvojega glasu!

Naše poslanstvo je širjenje ljubezni do glasu in grajenje pevske skupnosti, zato ne odlašajte s prvim korakom v svet petja in zabave.