Veljavnost in uporaba politike zasebnosti

Ta politika velja za uporabnika, ko prvič obišče naš studio ali spletne strani akademijazaglas.si in akademijazaglas.com ter pri vseh kasnejših obiskih. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in se strinja z vsemi določbami te politike.

Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez predhodnega opozorila ali obvestila.

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Za naročanje na naše storitve (pevske vaje ali delavnice) morajo uporabniki podati osnovne osebne informacije: ime in priimek, telefonsko številko in e-naslov. Te informacije potrebujemo za uspešno poslovanje, vpise na vaje, odjave in odpovedi vaj ter urejanje urnika, nastopov, delavnic in tečajev. Teh informacij ne delimo s tretjo osebo.

Če želi uporabnik na info@akademijazaglas.si / 041 240 210 naročiti naše izdelke, mora podati še:

  • naslov, na katerega želi, da mu naročilo pošljemo. Naslov uporabimo izključno za dostavo.

Če se uporabnik naroči na naše brezplačne predstavitve, v zameno za predstavitev odda svoj e-mail. Z vpisom svojega e-maila se strinja, da mu nanj pošiljamo naše e-novice. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od novic in sicer s klikom na Odjavi / Unsubscribe, ki je spodaj pod vsakim poslanim e-mailom. Če uporabnik želi, lahko njegov e-mail kadarkoli izbišemo iz naše baze. To naj nam sporoči na info@akademijazaglas.si.

Podjetje se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov naših storitev in naše spletnih strani. Podjetje spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Varstvo osebnih podatkov ob obisku spletne strani

Ob obisku naše spletne strani ponudnik obdeluje tudi IP naslove naprav, s pomočjo katerih uporabniki dostopajo do spletne strani. Ponudnik uporablja piškotke (cookies), po katerih razpoznava uporabnike, vendar pa na ta način ni mogoča enolična identifikacija uporabnikov.

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov.

Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je bolj učinkovito in prijetno.

Ponudnik bo zbrane podatke o uporabnikih uporabljal za naslednje namene:

  • Za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega uporabnika,
  • za oceno učinkovitosti zasnove spletne strani kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Naša spletna stran uporablja tudi Facebook Pixel, orodje, ki nam pomaga slediti učinkovitosti naših reklamnih kampanij ter nam pomaga poiskati uporabnike, ki jih naše storitve zanimajo. Z njim lahko sledimo željam in zanimanju uporabnikom ter omogočimo bolj izpopolnjene storitve v prihodnosti in uspešno rast podjetja.

Posredovanje podatkov

Ponudnik zbranih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

Pravice uporabnikov

Uporabnik lahko kadarkoli spremeni ali dopolni svoje osebne podatke, kar lahko stori na e-naslovu: info@akademijazaglas.si, ali na telefonsko številko 041 240 210.

Uporabnik lahko zahteva, da ponudnik blokira, trajno izbriše, omeji obdelavo ali zagotovi možnost prenosljivosti posameznih oziroma vseh osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

Ponudnik bo uporabniku kadarkoli omogočil, da se na razumljiv in enostaven način odjavi od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko to stori tudi z zahtevo, ki jo pošlje na e-naslov: info@akademijazaglas.si.

Uporabnik lahko vloži tudi pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS na območju RS ali pri pristojnem nadzornem organu na območju EU, če meni, da obdelava krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (EU Uredba, št. 679/2016)

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko zasebnosti in varovanjem osebnih podatkov ali o načinu, kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na nas. Pišite nam na info@akademijazaglas.si ali nas pokličite na 041240210. Na podlagi vaše zahteve vas bomo obvestili - pisno in v skladu s primerno zakonodajo - kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani.

Objava sprememb

Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na tem spletnem mestu.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino.