Delavnice in dogodki

Delavnica za pevce, okt

Pridruži se nam na pevski delavnici, na kateri bomo na petje pogledali iz vseh strani – kaj vse lahko vpliva na tvoj glas, kako dnevno za sebe ustvariš dobro upevanje in kako svoj glas dolgoročno najbolj optimalno razvijaš. Vso teorijo bomo takoj prenesli v praktične vaje in petje. Bolj podrobne informacije in prijavo najdeš spodaj.

KDAJ

7. oktober 2023
9:00-15:00

KJE

Akademija za glas, Domžale

VEČ INFORMACIJ

Prvi del delavnice:

 • pevska tehnika – osnove, ki jih je dobro poznati
 • 5 komponent petja (prepričanja, telo, dihanje, glasilke, izgovorjava)
 • kaj vse potrebujemo za povezan glas preko celotnega razpona
 • glavne vaje za upevanje
 • kako dnevno poiskati prave vaje za svoj glas
 • spoznajmo svoja prepričanja o glasu & okrepimo zaupanje v svoj glas

Drugi del delavnice:

 • skupno poučevanje različnih pevcev – ko vidimo, kako sopevec z določeno vajo izboljša petje, to hitreje prenesemo tudi na svoj glas
 • petje pesmi in ideje za tehnične izboljšave
 • petje pesmi in ideje za razvijanje stila petja

Namen delavnice je, da ti predstavimo, kako lahko svoj glas in petje treniraš celostno ter kako si dnevno poiščeš najboljše vaje za svoj glas. S pravimi vajami okrepiš svojo glasovno kondicijo in povečaš pevski razpon, ob tem pa glas postaja vedno bolj odprt in svoboden. 

Predavateljica: Nataša Nahtigal, dr. med & mentorica petja & vodja Akademije za glas

Nataša zadnjih 20 let raziskuje delovanje človeškega glasu in poučuje petje. Delavnica je plod njenih izkušenj z več kot 1000 različnimi pevci. Na enostaven in zabaven način ti bo na delavnici predala svoje znanje, zelo praktično in z veliko petja! Če želiš nadgraditi svoje petje, ti obljubimo, da ti ne bo žal.

Za bolj podroben prikaz tem delavnice si lahko pogledaš video.

POGOSTA VPRAŠANJA

Vsem, ki radi pojete in želite napredovati v petju. Če si začetnik ali pa če že dlje časa poješ in čutiš, da ne veš točno, kako tvoj glas deluje in kako dnevno izbrati prave vaje in upevanje za sebe.

Izpolni prijavni obrazec spodaj. Ob prejeti prijavi vam na email pošljemo predračun in vam za 24 ur rezerviramo mesto na delavnici. Ob prejetem plačilu je mesto na delavnici vaše.

Prijave zbiramo do zapolnitve mest.

Cena enodnevne delavnice, ki bo potekala od 9:00-15:00 je 100 EUR.

Prijave zbiramo do zapolnitve mest.

V primeru, da odsotnost sporočite več kot 10 dni pred dogodkom, vam povrnemo ves denar. Od 3 do 9 dni pred dogodkom vam povrnemo 50-odstotkov denarja, ob odpovedi manj kot 3 dni pred dogodkom vračilo denarja ni več možno, razen v primeru, da vaše mesto zapolnimo s pevcem na čakalni listi.

KAJ SO O DELAVNICI POVEDALI UDELEŽENCI PRETEKLIH DELAVNIC?

PRIJAVA NA DELAVNICO ZA PETJE

  Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.