Večer za nastopanje

Nastop, 2014

Believe...

Zabaven večer, poln smeha in dobre glasbe. Dogodek je popestrila gostja Tina Marinšek, pevka skupine Tabu. Voditelj pa je bil ponovno naš Nejc Šmit, super improvizator in stand up komik .🙂

KDAJ

15. junij 2014
ob 20:00

KJE

ČinČin, Ljubljana

VEČER ZA NASTOPANJE

Večeri, na katerih imajo pevci, ki obiskujejo naše vaje, možnost pridobivati izkušnje z nastopanjem in sodelovanjem z glasbeniki. Večer za nastopanje je namenjen pevcem vseh starosti.

Nekateri večeri so posvečeni prepevanju poljubnih pesmi, nekatere pa tematsko obarvamo; večer slovenske glasbe, večer duetov, večer muzikalov itd.

Vsi večeri za nastopanje potekajo ob spremljavi žive glasbe; pianista ali kitarista, včasih tudi beatboxa ali percussionista.

Dan pred nastopom imajo pevci 15 minutno vajo z inštrumentalistom, na kateri je na voljo tudi pevski mentor.

Na dan nastopa je sprva generalka, po njej pa začnemo z dogodkom. Nastop poteka poteka v dveh ali treh delih, otroci, najstniki in odrasli.

Nastope posnamemo in vsakemu pevcu po dogodku pošljemo zaseben posnetek nastopa. Če želite bolj profesionalno zmontiran posnetek, vas povežemo s snemalcem.

POGOSTA VPRAŠANJA

Na nastop se prijavite pri vašem pevskem mentorju. Skupaj z njim določite pesem, tonaliteto pesmi ter željenega inštrumentalista, pianista ali kitarista.

Nekateri večeri so posvečeni prepevanju poljubnih pesmi, nekatere pa tematsko obarvamo; večer slovenske glasbe, večer duetov, večer muzikalov. Tudi na tematsko obarvanih večerih si lahko izberete pesem po svoji izbiri. Pomembno je le, da tematsko ustreza večeru.

Rok prijave je najkasneje 2 tedna pred dogokom. Na ta način imajo inštrumentalisti dovolj časa, da pripravijo vse pesmi.

Plačilo za nastop je 55 EUR. S plačilom poravnamo inštrumentalista, snemalca, profesionalno ozvočenje, prostor in SAZAS. Plačilo za nastop je potrebno poravnati teden dni pred nastopom.