Tomaža glasba spremlja že od malih nog. Že kot otrok je nastopal v gledaliških predstavah v Letnem gledališču Studenec, kasneje pa tudi na velikem letnem odru. Svojo prvo studijsko pesem je posnel z vaškim otroškim cerkvenim zborom. Nižjo glasbeno šolo iz klavirja je obiskoval v Kamniku. Ker pa ga je bolj kot igranje klavirja zanimala glasbena teorija, je srednjo glasbeno šolo naredil iz Glasbenega stavka (teoretik).

Kasneje se je vpisal na Akademijo za glasbo smer pedagogika, v tem času pa tri leta poučeval klavir na nižji glasbeni šoli. Z zborovskim petjem je nadaljeval v zboru SGBŠ, nato pa v zboru Akademije za glasbo in v zboru MePZ Odmev iz Kamnika.

Leta 2010 Se je pridružil skupini Tangels, s katero je štiri leta nastopal in si med tem pridobil veliko izkušenj nastopanja in snemanja v studiu. V tem času je večkrat pel tudi spremljevalne glasove nastopajočim na EMI.

V skupini Kvatropirci poje od 2011 ter jo hkrati skupaj s Samom Kališnikom vodi kot umetniški vodja, piše priredbe in skrbi za kvalitetno izvedbo pesmi. S skupino imajo več kot 20 koncertov letno, poleg tega pa nastopajo na televizijskih in radijskih oddajah ter sodelujejo z največjimi imeni slovenske glasbe.

Tomaž svoj glas redno posoja tudi televizijskim junkom v risankah. Letos (2023) je glavno vlogo odigral v celovečerni risanki za velika platna Enkratni Mare.

Zaradi napornega urnika si je v 2021 za svoj utrujen glas poiskal pomoč pri našemu mentorju Kristjanu Virtiču, kjer se je prvič v svoji karieri poglobil v svoj glas. Takrat je ugotovil, da ga petje in vsa teorija povezana s tem zelo zanimata, zato smo ga povabili, da se pri nas začne uriti za mentorja petja.

Izobraževanje za poučevanje petja je zaključil pri naših mentorjih; Kristjanu Virtiču in Nataši Nahtigal.

Svoje novo znanje ter leta izkušenj petja in nastopanja danes uspešno predaja našim učencem tako na skupinskih kot na individualnih vajah.

Veseli bomo tvojega glasu!

Naše poslanstvo je širjenje ljubezni do glasu in grajenje pevske skupnosti, zato ne odlašajte s prvim korakom v svet petja in zabave.