Večeri, na katerih imajo pevci, ki obiskujejo naše vaje, možnost pridobivati izkušnje z nastopanjem in sodelovanjem z glasbeniki. Večer za nastopanje priredimo v razmaku dveh mesecev, v dveh ali treh delih, za otroke, najstnike in odrasle.

Nekateri večeri so posvečeni prepevanju poljubnih pesmi, nekatere pa tematsko obarvamo; večer slovenske glasbe, večer duetov, večer muzikalov itd. S tematskimi večeri postavljamo pevcem nove izzive, kar je odlično za spoznavanje samega sebe in razvoj glasu ter za širjenje repertoarja.

VAJA, GENERALKA IN NASTOP

ikone_večeri za nastopanje_1

NASTOPANJE

Vaja, generalka in nastop.

ikone_večeri za nastopanje_2

IZKUŠNJE

Z vsakim nastopom smo boljši.

ikone_večeri za nastopanje_4

POSNETEK

Posnetek nastopa za vas ali za objavo.

ikone_večeri za nastopanje_5

DRUŽENJE

Sodelovanje in druženje s pevci.

ikone_pevski zbor_6

LASTNE PESMI

Petje znanih ali lastnih pesmi.

Ob spremljavi inštrumentalista

Vsi večeri za nastopanje potekajo ob spremljavi žive glasbe; pianista ali kitarista, včasih tudi beatboxa ali percussionista. Pevci se tako učijo peti ob spremljavi inštrumentov in sodelovati z glasbeniki.

Vaja z inštrumentalistom

Dan pred večerom za nastopanje imajo pevci 15-minutno vajo z inštrumentalistom. Na vaji je na voljo tudi pevski mentor, ki lahko poda kakšen nasvet ali pa pomaga, če se kje kaj zatakne. Vaja z inštrumentalistom poteka v naših prostorih.

Generalka za nastop

Na dan nastopa imamo sprva generalko, ki poteka na kraju dogodka. Na generalki pevec odpoje celotno pesem, ostane pa nam tudi čas, da naredimo še zadnje popravke, če so potrebni.

Nastop

Po generalki začnemo z dogodkom. Ponavadi imamo nastop v popoldanskih urah ter poteka v dveh ali treh delih, z mlajšimi in nato s starejšimi pevci, v vsaki skupini pa nastopa največ do 20 pevcev, da nastop ni predolg.

Profesionalno ozvočenje in prijazen prostor

Za vsak dogodek najamemo profesionalno ozvočenje in tonskega mojstra, ki pomaga pevcem, da nastop lahko najbolje izvedejo. Večeri za nastopanje potekajo v prijaznem in umetniškem klubu Blunout, kjer se tudi pevci začetniki odlično počutijo.

Posnetek nastopa

Nastope posnamemo in vsakemu pevcu po dogodku pošljemo zaseben posnetek nastopa. Če pevci želijo, lahko nastop objavimo tudi javno na našem kanalu Youtube. Če želite profesionalno zmontiran posnetek, vas povežemo s snemalcem.

NEKAJ NASTOPOV NAŠIH PEVCEV

PRIJAVA NA NASTOP IN PLAČILO

Prijava na dogodek 
Na nastop se pevci prijavijo pri njihovih pevskih mentorjih. Pevec skupaj z mentorjem določi pesem, tonaliteto pesmi ter željenega inštrumentalista, pianista ali kitarista.

Na dogodek prijavite najkasneje 14 dni pred nastopom. Na ta način imajo inštrumentalisti dovolj časa za pripravo. Ker imamo omejeno število prijav, prijava po 38 prijavljenih točkah, ni več mogoča. Vas pa lahko damo na čakalno listo, v primeru, da se kdo od prijavljenih pravočasno odjavi.

Cena za nastop je 60 eur. V ceno so vključeni:

– inštrumentalist (približno 1 ura priprave na vašo pesem doma, 15 minutna vaja v Akademiji, generalka in nastop)
– izkušen tonski mojster
– snemalec & snemalna oprema & ureditev videoposnetkov po dogodku
– prostor & profesionalno ozvočenje & SAZAS
– administracija & organizacija vaj in nastopa

V primeru, da se spremljate sami, brez inštrumentalista, je cena 30 € .

Odjava od dogodka  

V primeru, da se od nastopa želite odjaviti, je brezplačna odjava možna 10 dni pred nastopom. Če se odjavite kasneje, je potrebno poravnati 30 eur, saj so že nastali stroški organizacije in priprave inštrumentalista na vaš nastop. Poleg tega ob prepozni odjavi mesta na žalost ne moremo več zapolniti s pevcem na čakalni listi.

PREGLEJ NAŠE VEČERE