Večer za nastopanje

Večer za nastopanje, sept

Dan za nastopanje

Hiša na travniku je bila čudovita lokacija z naš večer za nastopanje. Imeli smo se čudovito.

Kmalu organiziramo naslednjega. Mi že komaj čakamo. Stay tuned 🙂

Več o dogodku in prijavi si lahko prebereš spodaj.

KDAJ

12.09.2021
od 16:00-22:00

KJE

Hiša na travniku, Dob

Bilo je zakon!! 🙂

VEČER ZA NASTOPANJE

Večeri, na katerih imajo pevci, ki obiskujejo naše vaje, možnost pridobivati izkušnje z nastopanjem in sodelovanjem z glasbeniki. Večer za nastopanje je namenjen pevcem vseh starosti.

Nekateri večeri so posvečeni prepevanju poljubnih pesmi, nekatere pa tematsko obarvamo; večer slovenske glasbe, večer duetov, večer muzikalov itd.

Vsi večeri za nastopanje potekajo ob spremljavi žive glasbe; pianista ali kitarista, včasih tudi beatboxa ali percussionista.

Dan pred nastopom imajo pevci 15-minutno vajo z inštrumentalistom, na kateri je na voljo tudi pevski mentor.

Na dan nastopa je sprva generalka, po njej pa začnemo z dogodkom. Nastop poteka poteka v dveh ali treh delih, otroci, najstniki in odrasli.

Nastope posnamemo in vsakemu pevcu po dogodku pošljemo zaseben posnetek nastopa. Če želite profesionalnejši posnetek, vas povežemo s snemalcem.

POGOSTA VPRAŠANJA

Na nastop se prijavite pri vašem pevskem mentorju. Skupaj z njim določite pesem, tonaliteto pesmi ter željenega inštrumentalista, pianista ali kitarista.

Nekateri večeri so posvečeni prepevanju poljubnih pesmi, nekatere pa tematsko obarvamo; večer slovenske glasbe, večer duetov, večer muzikalov. Tudi na tematsko obarvanih večerih si lahko izberete pesem po svoji izbiri. Pomembno je le, da tematsko ustreza večeru.

Rok prijave je najkasneje 2 tedna pred dogokom. Na ta način imajo inštrumentalisti dovolj časa, da pripravijo vse pesmi.

Plačilo za nastop je 50 EUR. S plačilom poravnamo inštrumentalista, snemalca, profesionalno ozvočenje, prostor in SAZAS. Plačilo za nastop je treba poravnati teden dni pred nastopom.