Maša se je s samostojnimi pevskimi vajami se prvič srečala leta 2006 pri Nataši Nahtigal. Po nekaj letih dela z Natašo, je z njeno spodbudo nadaljevala s pevskim in učiteljskim izobraževanjem tehnike Speech Level Singing.

Znanje je od takrat dalje nabirala pri svetovno priznanih učiteljih petja, kot so Greg Enriquez, Kathy Kennedy in Spencer Welch.

Leta 2012 je v Los Angelesu opravila šolanje za učitelja petja pri maestru Seth Riggsu. Seth Riggs je začetnik priznane tehnike petja Speech Level Singing.Z njegovo hčerko Kathy Riggs, ki še danes nadaljuje očetovo bogato tradicijo, še vedno redno razvija in nadgrajuje svoj glas.

Poleg glasbe se Maša profesionalno ukvarja tudi z igro. Redno nastopa v odrskih predstavah in številnih glasbenih videospotih.

Igralsko šolanje je opravila v Actors’ Studio, Method Acting šoli v Londonu. To znanje spretno uporablja tudi pri učenju petja, saj jo bolj kot popolnost in osnovna tehnika zanima predvsem avtentični pristop h glasbi, izraznosti in kreativnosti. Kakšno zgodbo pravzaprav pripoveduješ, kako ti lahko izkušnje iz osebnega življenja pomagajo do unikatnega pristopa h petju. 

Poleg poučevanja petja, Maša svojo kreativnost izkazuje na svojem YouTube kanalu (Frimm Media), ki so ga opazili tudi na MTV UK in licencirali njen cover za oddajo Cover Of The Month.

Ukvarja se s pisanjem avtorske glasbe, scenarijev in studijskim delom, kjer pogosto sodeluje s producenti pop in plesne glasbe. Zelo rada je v pomoč pevcem med snemanjem v studiu.

Pomladi 2020 je izdala svojo prvo knjigo, otroško pravljico. Kot asistentka režije je sodelovala pri snemanju in ustvarjanju videospotov za številne znane slovenske glasbenike in skupine.

Veseli bomo tvojega glasu!

Naše poslanstvo je širjenje ljubezni do glasu in grajenje pevske skupnosti, zato ne odlašajte s prvim korakom v svet petja in zabave.