Delavnice in dogodki

Vikend z Joshuo Alamujem

Top delavnice!

Joshua Alamu je priznani učitelj petja iz Londona. Med njegovimi učenci so: Little mix, Louisa Johnson, JP Cooper, Fleur East, Raye in številni drugi. Javnost ga pozna tudi kot učitelja petja na televizijskih šovih – The voice UK in Pop Idol.

KDAJ

14. junij 2017

KJE

Glasbena šola Domžale

DELAVNICA Z JOSHUO ALAMUJEM

Vas zanima, kakšnih pevskih vaj so deležni zvezdniki? 13. in 14. junija bomo pri nas v studiu gostili Joshuo Alamuja, priznanega učitelja petja iz Londona. Med njegovimi učenci se znajdejo: Little mix, Louisa Johnson, JP Cooper, Fleur East, Raye in številni drugi. Javnost ga pozna tudi kot učitelja petja na televizijskih šovih – The voice UK in Pop Idol.

Na voljo bomo imeli individualne vaje in dve delavnici:

DELAVNICA ‘STYLE YOUR SONG’ – RAZVIJ SVOJ STIL
Termin: 14. junij (16:00 – 18:00)
Recepti, kako v posamezni pesmi poiščemo izražanje, ki paše našemu glasu in naši osebnosti. Usvajanje različnih stilskih dodatkov, ki jih lahko vpeljemo v interpretacijo naših pesmi ali coverjev.

Teme delavnice:
Kaj so ‘uau’ faktorji?
Kako vaditi pesem, da bo zvenela super?
Improvizacija in eksperimentiranje v pesmi
Pevski okraski (riffs and runs)
Belt, growl in super visoke note

Napotek za vse, ki se boste udeležili te delavnice: Če želite na delavnici aktivno sodelovati, pripravite eno pesem, ki jo znate že dobro odpeti. Z Joshuo boste pesem nadgradili in poiskali možne elemente, ki bodo vašemu glasu pomagali, da se še bolje izrazi. Če na delavnici ne želite aktivno sodelovati, ni problema, lahko samo poslušate in pesmi ne pripravite.

DELAVNICA ‘REGIG YOUR GIG’ – PREOBLECI SVOJ NASTOP
Termin: 14. junij (18:15 – 20:15)

Delavnico, ki jo Joshua redno izvaja v Londonu. Namen delavnice je spoznavanje možnih načinov izvajanja in interpretacije posamezne pesmi. Posebnost te delavnice je, da imamo na njej pravi band, ki skupaj s pevci preobleče eno pesem v 4 različne stile: pop, funk, rock in jazz.

Teme delavnice:
Različni stili in njihovi razpoznavni ritmi
Različni okraski za različne stile
Ideje, kako lahko na različne načine oblečete pesem drugega izvajalca (cover)
Ideje, kako lahko svoje pesmi naredite bolj zanimive
Svoboda v izražanju in petje s svojim srcem, brez prekomernega razmišljanja
Za tokratno delavnico je Joshua predlagal dve pesmi:
Say you won’t let go: James Arthur
Crazy: Knarles Barkley (Ceelo Green)

Za vse, ki se boste udeležili delavnice, izberite si eno od zgornjih pesmi in se jo naučite. Tekst imate lahko s seboj, je pa bolj priporočljivo, če se ga naučite na pamet. Če na delavnici ne želite aktivno sodelovati, lahko samo poslušate in vas ne bomo izpostavljali 🙂

Sorodne objave